Finalisten voor de Euro-Toques Young Chef Award bekend


Verkiezing - Op de beurs Gastvrij Rotterdam vond op dinsdag 23 september de halve finale van de Euro-Toques Young Chef Award plaats. Uit zes finalisten, werden drie kandidaten gekozen voor de finale op 10 november. De opdracht was om uit de blackbox een hoofdgerecht voor vier personen te koken. In de box zat als hoofdingrediënt wilde eend en de deelnemers mochten de Canard à la Orange naar eigen inzicht doorgeven, al hadden zij er wel een recept bij gekregen. De zes deelnemers werkten in twee groepjes van drie. De  jury moest uit de zes deelnemers drie finalisten kiezen. De jury bestond uit Ellen Mookhoek, jager bij de KNJV, Arnaud de Haan, chef-kok Jachtclub Hillegersberg, Eric Miete van Koppert Cress, Gerard Walters en Evert van Dilst, beiden bestuurslid Euro-Toques Nederland. Op 10 november strijden Wayne Kropman, Jorn Verhoof en Thijmen Snijder tijdens Gastronomie in Utrecht tegen elkaar. Hiervoor zal de voorzitter, buiten de winnaar van 2013 Paul Zwart, ook twee nieuwe juryleden Alain Caron en Jarno Eggen oproepen. Bron: FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Tags:

Gerelateerd nieuws



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid