Fins koffiemerk Paulig komt met slimme mok


Buitenland - Het Finse koffiebedrijf Paulig komt binnenkort met de smartkoffiebeker Muki. Deze koffiebeker is voorzien van een e-ink display, waar je foto’s van je smartphone heen kunt sturen. Dit meldt het vakblad Adformatie. De mok laadt op via de hitte van de koffie. Met een smartphone app kun je ook zien wat de temperatuur is van je koffie. Paulig is in Finland, maar ook in Scandinavië een belangrijke koffie speler. Het merk wil internationaal een belangrijkere rol gaan spelen. De slimme koffiemok maakt onderdeel uit van die campagne. Bron: Adformatie

Buitenland - Het Finse koffiebedrijf Paulig komt binnenkort met de smartkoffiebeker Muki. Deze koffiebeker is voorzien van een e-ink display, waar je foto’s van je smartphone heen kunt sturen.

Dit meldt het vakblad Adformatie. De mok laadt op via de hitte van de koffie. Met een smartphone app kun je ook zien wat de temperatuur is van je koffie.

Paulig is in Finland, maar ook in Scandinavië een belangrijke koffie speler. Het merk wil internationaal een belangrijkere rol gaan spelen. De slimme koffiemok maakt onderdeel uit van die campagne.

Bron: Adformatie

Auteur: Steffen van Beek

Tags:

Gerelateerd nieuws



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid