Foodclub haalt twaalfduizend euro op voor Stichting Kinderen Kankervrij


Horeca - Het door Foodclub georganiseerde Kika-Diner haalde dinsdag ruim twaalfduizend euro op ten bate van Stichting Kinderen Kankervrij. Zes chefs met in totaal vijf Michelinsterren verzorgden samen met leerlingen van Zadkine Horeca een 6-gangendiner. De ruim 150 aanwezigen konden na het diner bieden op uiteenlopende items bij de veiling zoals een 10-gangendiner voor twee personen bij restaurant Niven, een overnachting voor vier personen bij Carlton Beach Hotel en een thuis-BBQ voor zes personen verzorgd door Mark Vaessen en David van Panhuys van The Harbour Club Kitchen. De zes sterrenchefs die met leerlingen van Zadkine Horeca het diner hebben bereid, waren René Tichelaar van De Gieser Wildeman, Fred Mustert (restaurant Fred), Gert Blom (restaurant Amarone), Mark Vaessen (The Harbour Club Kitchen), Wim Serverein (Wereldmuseum) en Antoine Schweig (De Prins van Terbregge). De Foodclub is een vereniging die foodprofessionals samenbrengt. Het streven is kennis te delen, nieuwe contacten op te doen en elkaar op de hoogte houden van trends en nieuwtjes op culinair gebied.

Auteur: Steffen van Beek

Tags:

Gerelateerd nieuws



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid