Grolsch gaat bier aan huis leveren


Foto bij: Grolsch

Bierbrouwer – Bierbrouwer Grolsch gaat vanaf donderdag 2 april tijdelijk bier aan huis leveren. Vooralsnog uitsluitend in het oosten van Nederland, waar de brouwer is gevestigd. In diverse media geeft de brouwer echter aan de bezorging ook elders in het land te kunnen verzorgen.

Grolsch geeft aan dat het plan van thuisbezorgen uit ‘nood’ is geboren. Door de coronamaatregelen liggen veel werkzaamheden stil als gevolg van de sluiting van de horeca en zitten veel mensen thuis. Volgens Grolsch bestaat de afzet aan de horeca zo’n 30 tot 40 procent. “Mensen die nog actief zijn houden zich bezig met het terughalen van bier uit de cafés en restaurants”, zo laat een woordvoerder weten, omdat het bier anders bederft.

Voor de thuisbezorging heeft Grolsch een speciale website geopend. Inwoners van het postcodegebied 7000 kunnen gebruik maken van de thuisbezorging. Ook de gepensioneerden kunnen gebruik maken van de service. Die kregen toch al thuisbier, alleen hoeven dat nu niet meer op te halen. Grolsch blijft de thuisbier-service in ieder geval houden zolang de medewerkers nog thuis moeten blijven.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



Heineken hoofdsponsor van Amsterdam jubileumjaar

Sponsoring – De Amsterdamse bierbrouwer Heineken wordt officieel hoofdsponsor van het Amsterdam 750 jubileumjaar. Om de samenwerking te vieren, hieven burgemeester van Amsterdam Femke Halsema en Heineken CEO Dolf van den Brink in de oude bestuurskamer van de bierbrouwer aan het Tweede Weteringplantsoen in Amsterdam het glas.

Lees bericht








© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid