Hamburgerconcept Burgermeester opent vierde filiaal


Formulenieuws - Op zaterdag 16 april opent hamburgerconcept Burgermeester het vierde filiaal aan de Utrechtsestraat in Amsterdam. Burgermeester werd in 2007 opgezet door een stel Amsterdamse vrienden. De gastronomische hamburgers, die zij gingen serveren op de Albert Cuypstraat waren een antwoord op het sleazy fast food van weleer, aldus de initiatiefnemers Dion Eggen en Justus de Nijs bij de start. Burgermeester is in de afgelopen 9 jaar, met drie filialen en een kookboek, uitgegroeid tot een begrip in de hoofdstad. Met het gebruik van zoveel mogelijk lokale ingrediƫnten en door alles, zeven dagen in de week, zelf te maken is een nieuwe standaard gezet. Zo worden behalve de burgers en toppings ook de mayonaise, ketchup en mosterd, yoghurt, limonades en het ijs voor de milkshakes huisgemaakt. Bron: Cityguys.nl Formulenieuws - Op zaterdag 16 april opent hamburgerconcept Burgermeester het vierde filiaal aan de Utrechtsestraat in Amsterdam. Burgermeester werd in 2007 opgezet door een stel Amsterdamse vrienden. De gastronomische hamburgers, die zij gingen serveren op de Albert Cuypstraat waren een antwoord op het sleazy fast food van weleer, aldus de initiatiefnemers Dion Eggen en Justus de Nijs bij de start. Burgermeester is in de afgelopen 9 jaar, met drie filialen en een kookboek, uitgegroeid tot een begrip in de hoofdstad. Met het gebruik van zoveel mogelijk lokale ingrediƫnten en door alles, zeven dagen in de week, zelf te maken is een nieuwe standaard gezet. Zo worden behalve de burgers en toppings ook de mayonaise, ketchup en mosterd, yoghurt, limonades en het ijs voor de milkshakes huisgemaakt. Bron: Cityguys.nl

Auteur: Steffen van Beek

Tags:

Gerelateerd nieuws



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid