Hoftrammm-oprichter Van Galen foodprofessional van het jaar


Personalium - Bobby van Galen, oprichter en eigenaar van het rijdende concept Tramrestaurant Hoftrammm, mag zich een jaar lang ‘F&B Professional of the Year’ noemen. Dit is bekend gemaakt op het Jaargala van de AF&BM (www.afbm.nl) in het Tobacco theater in Amsterdam. Er waren diverse diverse kandidaten uit de Hospitality branche genomineerd voor de prestigieuze titel van ‘F&B Professional of the Year’. Naast Bobby van Galen waren de andere finalisten Albert Kooy - Chef Stenden University en Kimberley Krebs - F&B manager Hilton. Na een selectieronde en een online stemmingsronde hebben de drie finalisten zich gepresenteerd tegenover de vakjury, bestaande professionals uit de Hospitality branche. De jury over Van Galen: “Een dergelijk concept kende Nederland nog niet en wij hebben respect voor de lange adem van de startende ondernemer.” Van de grond Van Galen (35 jaar) heeft vierenhalf jaar lang gewerkt om het concept van de grond te krijgen. “Bij een dergelijk nieuwe concept zijn er vele vraagstukken die beantwoord dienen te worden. Van vergunning tot financiering, het was geen gemakkelijk klus, maar uiteindelijk staat Tramrestaurant Hoftrammm sinds 11 mei 2014 op de rails”, zegt Van Galen. Mede door crowdfunding via het platform CrowdAboutNow, waarbij 177 investeerders betrokken zijn geweest, wist van Galen zijn startkapitaal bijeen te krijgen. “Bobby van Galen is een man met karakter. Het concept is bovendien succesvol en spreekt tot de verbeelding. De Kok des Vaderlands, Pierre Wind, heeft zich als Executive chef verbonden aan Tramrestaurant Hoftrammm en is culinair eindverantwoordelijke, wat de totaalbeleving compleet maakt”, aldus de enthousiaste juryleden. “Het is geweldig als het harde werken wordt beloond met een prijs. Deze titel is een bevestiging dat we met het gehele bedrijf op de goede weg zijn. We werken met een betrokken team erg hard om onze gasten elke avond een speciale belevenis te bezorgen. Dat dit op deze wijze gewaardeerd wordt is fantastisch”, vertelt Van Galen. Bron: @FoodClicks  

Auteur: Steffen van Beek

Tags:

Gerelateerd nieuws



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid