Holland Food Service start eigen brasserieconcept


Zorg - Holland Food Service gaat vanaf eind 2015 voor eigen rekening en risico een brasserie exploiteren in het kapelgebouw op Park Dekkerswald, het medisch centrum in Groesbeek. Het is de eerste locatie die het bedrijf zelfstandig gaat uitbaten. De stap past binnen de verbreding van de dienstverlening  in het kader van de toenemende extramuralisering. Adjunct-directeur Jeroen Kamerbeek licht toe: ‘Het brasserieconcept is een nieuw concept dat wij in de praktijk gaan brengen. De kapel en de brasserie worden een ontmoetingsplek waarbij eten en drinken de verbindende factor is. De brasserie staat open voor bewoners van het park, hun gasten en de medewerkers. Ook de regio en maatschappelijke organisaties behoren tot onze doelgroep. Verder biedt de kapel ruimte voor diverse activiteiten zoals congressen, feesten en partijen.” Food Service Holland heeft vanaf het begin van dit jaar de werkzaamheden uitgebreid naar de horeca, catering en out-of-home onder het merk Holland Culinair. Kamerbeek ziet de brasserie ook als een mooie proeftuin voor  het testen van nieuwe producten en productconcepten. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Tags:

Gerelateerd nieuws



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid