Jarno Eggen en Cindy Borger ontvangen Klasbak Trofee


Onderscheiding - Horeca-echtpaar Jarno Eggen en Cindy Borger ontvingen maandagavond tijdens een walking dinner bij de Sligro in Zwolle de Klasbak Trofee. Met het jaarlijks uitreiken van de Klasbak Trofee willen Tour Culinair en SVH (Stichting Vakbekwaamheid Horeca) het grote belang van het overdragen van vakkennis in de horeca extra onder de aandacht brengen. SVH Meesterkok Jarno Eggen en zijn vrouw Cindy Borger zijn eigenaar van restaurant De Groene Lantaarn** in Zuidwolde. Zij hebben deze prijs gewonnen omdat zij met hun enthousiasme en betrokkenheid een voorbeeld zijn voor de horecabranche. De wens van de gast staat bij alles wat ze doen centraal. Ook hebben ze veel aandacht voor hun medewerkers, waarvan er velen al jaren voor hen werken. Het walking dinner bij de Sligro in Zwolle vond plaats tijdens de Tour Culinair, die dit jaar voor de 35ste keer werd verreden. Tijdens deze jubileumeditie heeft het peloton de oude Zuiderzeeroute van in totaal 400 kilometer in 3 dagen verreden. Het peloton maakt daarbij promotie voor horeca, toerisme en recreatie. Elk jaar wordt in de regio waar de Tour Culinair toert de Klasbak trofee uitgereikt aan een ondernemer die het meest voldoet aan de ‘klasbakcriteria’. Deze criteria zijn: de ondernemer is een voorbeeld voor de medewerkers en collega’s, houdt zich bezig met vakbekwaamheid en onderscheidt zich in positieve zin duidelijk van andere ondernemers. De term klasbak komt voort uit het wielrennen en betekent ‘goede, slimme wielrenner’. De Klasbaktrofee bestaat uit twee prijzen: een cheque van SVH ter waarde van €1.000 en een Klasbakarrangement van de Tour Culinair ter waarde van €1.000. De prijzen werden overhandigd door Ricardo Eshuis, directeur SVH, en Ton Lenting voorzitter van Tour Culinair. Bron: Tour Culinair Onderscheiding - Horeca-echtpaar Jarno Eggen en Cindy Borger ontvingen maandagavond tijdens een walking dinner bij de Sligro in Zwolle de Klasbak Trofee. Met het jaarlijks uitreiken van de Klasbak Trofee willen Tour Culinair en SVH (Stichting Vakbekwaamheid Horeca) het grote belang van het overdragen van vakkennis in de horeca extra onder de aandacht brengen. SVH Meesterkok Jarno Eggen en zijn vrouw Cindy Borger zijn eigenaar van restaurant De Groene Lantaarn** in Zuidwolde. Zij hebben deze prijs gewonnen omdat zij met hun enthousiasme en betrokkenheid een voorbeeld zijn voor de horecabranche. De wens van de gast staat bij alles wat ze doen centraal. Ook hebben ze veel aandacht voor hun medewerkers, waarvan er velen al jaren voor hen werken. Het walking dinner bij de Sligro in Zwolle vond plaats tijdens de Tour Culinair, die dit jaar voor de 35ste keer werd verreden. Tijdens deze jubileumeditie heeft het peloton de oude Zuiderzeeroute van in totaal 400 kilometer in 3 dagen verreden. Het peloton maakt daarbij promotie voor horeca, toerisme en recreatie. Elk jaar wordt in de regio waar de Tour Culinair toert de Klasbak trofee uitgereikt aan een ondernemer die het meest voldoet aan de ‘klasbakcriteria’. Deze criteria zijn: de ondernemer is een voorbeeld voor de medewerkers en collega’s, houdt zich bezig met vakbekwaamheid en onderscheidt zich in positieve zin duidelijk van andere ondernemers. De term klasbak komt voort uit het wielrennen en betekent ‘goede, slimme wielrenner’. De Klasbaktrofee bestaat uit twee prijzen: een cheque van SVH ter waarde van €1.000 en een Klasbakarrangement van de Tour Culinair ter waarde van €1.000. De prijzen werden overhandigd door Ricardo Eshuis, directeur SVH, en Ton Lenting voorzitter van Tour Culinair. Bron: Tour Culinair

Auteur: Steffen van Beek

Tags:

Gerelateerd nieuws



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid