Jumbo-Visma en Gorillas lanceren bergbezorgservice op Alpe d'Huez


Flitsbezorgers van Gorillas brengen boodschappen bij de Tour-liefhebbers op de Alp d'Huez

Tour de France – Flitsbezorger Gorillas en Team Jumbo-Visma openen een pop-up vestiging op de Alpe d'Huez om de wielerfans in de Tour de France te bevoorraden. Naast de boodschappen op de berg verkoopt Gorillas ook merchandise van de wielerploeg.

Eerder deze maand lanceerden de twee partijen hun samenwerking met een online commercial om de mate van snelheid - Freakin’ Fast - te benadrukken. Ook toonde de commercial hoe een Gorillas renner zich in typische Tour de France taferelen bevindt. Deze nieuwe samenwerking gaat nu nog een stapje verder.

Vandaag grijpen ze de kans om duizenden wielerfans te bedienen op de Alpe d'Huez. De meeste fans hebben dagenlang gekampeerd, zijn waarschijnlijk door de meeste boodschappen heen of hebben gewoon zin in wat frisse versnaperingen. En als je op een berg bent om wielrennen te vieren, wil je niets van de festiviteiten missen.  Daarom komt er op 13 juli een Freakin' Fast Mountain Delivery Service: een lokale on-demand boodschappen bezorgservice speciaal voor wielerfans op de berg, uitgevoerd door Gorillas riders op e-mountainbikes. Toeschouwers kunnen hier hun boodschappen bestellen die binnen enkele minuten worden bezorgd. De service op Alpe d'Huez heeft verfrissende drankjes, knapperige snacks en vers fruit in het assortiment. Voor de fans van Team Jumbo-Visma hebben de Gorillas-riders gedurende de dag ook officiële merchandise bij zich.

Bron: Jumbo/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsGetir maakt supermarkt van darkstore, Gorillas promoot kunst

Darkstores - Gemeente willen darkstores in sommige gevallen weren uit de binnenstad. Vandaar dat Gorrilas vijf vestigingen in Amsterdam in handen geeft van creative director, stylist, fotograaf en regisseur JeanPaul Paula. Maar je kan ook, net als collegabedrijf Getir, de locatie ombouwen naar een supermarkt.

Lees bericht
ABN AMRO ziet forse groei flitsbezorgers stagneren

Analyse – De flitsbezorgers die sinds begin 2021 de boodschappen razendsnel thuisbezorgen bij de Nederlandse consument, zien hun onstuimige groei nu afvlakken. Mede als gevolg van de lockdowns zagen Gorillas, Getir, Zapp en Flink sinds de tweede helft van vorig jaar hun omzet exploderen, maar nu alle winkels en restaurants weer open zijn, stagneert de groei. Dat signaleert ABN AMRO in een...

Lees bericht

Bekendheid flitsbezorgers neemt sterker toe dan gebruik

Onderzoek – Flitsbezorgers winnen fors aan bekendheid, maar het gebruik neemt niet navenant toe Uit een periodieke meting van Markteffect blijkt dat de bekendheid sinds december 2021 met 32% is gestegen. Zo is ruim 4 op de 5 Nederlanders (82%) bekend met het principe ‘flitsbezorging’. Gorillas is het meest bekend, maar Flink wordt het vaakst ingezet.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid