Kansen voor afhaalpunten bij horeca


Afhaalpunten - Het online bestellen van boodschappen wint aan populariteit. Het scheelt mensen immers kostbare tijd. Bovendien kunnen de boodschappen tegenwoordig op steeds meer plekken worden afgehaald. Ook in de horeca. Albert Heijn Voorhof werkt in Lelystad sinds kort samen met (weg)restaurantketen Hajé en lunchroomconcept Délifrance. Thierry de Jager van Hajé spreekt van een perfecte match. “Wij trekken nog te weinig gasten uit Lelystad en Almere. En de afhaaldienst van AH Voorhof is juist voor deze mensen interessant, met name omdat zij vaak werken in elkaars steden en onderweg de boodschappen snel en gemakkelijk kunnen afhalen bij ons. En ja, als ze dat eenmaal doen worden we top of mind. En als ze dan ’s avonds of in het weekend een keer geen zin hebben om te koken, dan denken ze sneller, dan gaan we toch naar Hajé. Zeker als de ervaringen bij het afhalen van boodschappen goed is geweest.” Albert Heijn Voorhof heeft in totaal vier afhaallocaties. Dat zijn de eigen afhaallocatie bij AH Voorhof, Hajé De Lepelaar aan de A6, Hajé De Aalscholver aan de A6 en Délifrance op Noordersluis. “Hiermee dekken we de markt goed af met zowel aan de west- als aan de oostkant van Lelystad afhaalpunten”, vertelt Jonathan Vosselman van de AH. De keuze om samen te werken met de horecalocaties heeft behalve de vaak goede bereikbaarheid ook nog een andere reden. “Dit zijn toch bedrijven die ook de noodzakelijk faciliteiten in huis hebben, zoals een grote koelcel en opslagruimte voor de kruindenierswaren. We bieden immers alles wat in de winkel verkrijgbaar is ook online aan, van de houdbare producten en koelvers tot diepvriesartikelen”, vertelt Vosselman. Bron: FoodCLicks

Auteur: Steffen van Beek

Tags:

Gerelateerd nieuws



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid