Knorr Professional breidt Geconcentreerde Bouillonlijn uit met visvariant


Introductie – Hoe vertel je chef koks dat het gebruik van een geconcentreerde visbouillon een verrijking kan zijn voor het gerecht? Inderdaad door het te laten proven. En dat gebeurde tijdens een lunch in restaurant Bij Teus in Houten, waar gastheer Martin Rotteveel samen met Onno Kokmeijer, de toepassingen van geconcentreerde bouillons liet zien en de gerechten proeven. Het duo Kokmeijer en Rotteveel toonde aan dat de inzetbaarheid van deze Geconcentreerde Bouillons een uitkomst kan zijn voor chefs. “Bij gebruik van deze producten gaat het echt om doseren. Ik raad al mijn collega chefs dan ook aan om te ontdekken voor welke toepassing zij het in hun eigen keuken kunnen gebruiken”, aldus Onno Kokmeijer**.  Chefs worden tegenwoordig geconfronteerd met tal van uitdagingen die de prestaties in de keuken onder druk zetten. Krapte op de arbeidsmarkt, stijgende inkoopprijzen en marges die op scherp staan, zijn zaken waar chefs iedere dag mee te maken hebben. Tegelijkertijd verwachten de gasten een constante en betaalbare kwaliteit. De vier Geconcentreerde Bouillons van Knorr professional kunnen daarbij een rol spelen. De smaken Kip, Rund en Groente werden al eerder geïntroduceerd, maar een visvariant ontbrak nog. Het product is vloeibaar en verpakt in een fles met schenkdop. Een enkele druppel zorgt al voor een verrijking van de smaak. De bouillon kan gebruikt worden in o.a. marinades, vinaigrettes, sauzen en soepen. Het lost namelijk direct op, zonder dat het verdund hoeft te worden. Bron: UFS

Auteur: Steffen van Beek

Tags:

Gerelateerd nieuws



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid