Lennart van Weert wint zilver bij ‘The Vegetarian Change’ in Milaan
Wedstrijden - Lennart van Weert van Sandton Château De Raay in Baarlo heeft de 2e prijs behaald in de internationale vegetarische kookwedstijd ‘The Vegetarian Chance’ in Milaan. De jury sprak vol lof over de verrassende gerechten van de Limburgse kok. Van Weert gebruikt vooral groenten, kruiden en eetbare bloemen, gekweekt in de (kruiden)tuin van chef-kok Dylan van Hirtum op het landgoed. Het winnende gerecht staat de komende maanden ook op de menukaart van Château De Raay. De eerste plaats was voor sous-chef Antonio Zaccardi van Restaurant Piazza Duomo*** in Alba, Italië. De derde prijs ging naar Japan. ‘The Vegetarian Chance’ wordt georganiseerd door Pietro Leemann, patron-cuisinier van het eerste vegetarische Michelinsterrenrestaurant in Europa Joia*. De wedstrijd vond plaats in het 2-Michelinsterrenrestaurant Ristorante Enrico Bartolini in Milaan. Bron: @FoodClicks
Wedstrijden - Lennart van Weert van Sandton Château De Raay in Baarlo heeft de 2e prijs behaald in de internationale vegetarische kookwedstijd ‘The Vegetarian Chance’ in Milaan. De jury sprak vol lof over de verrassende gerechten van de Limburgse kok. Van Weert gebruikt vooral groenten, kruiden en eetbare bloemen, gekweekt in de (kruiden)tuin van chef-kok Dylan van Hirtum op het landgoed. Het winnende gerecht staat de komende maanden ook op de menukaart van Château De Raay. De eerste plaats was voor sous-chef Antonio Zaccardi van Restaurant Piazza Duomo*** in Alba, Italië. De derde prijs ging naar Japan. ‘The Vegetarian Chance’ wordt georganiseerd door Pietro Leemann, patron-cuisinier van het eerste vegetarische Michelinsterrenrestaurant in Europa Joia*. De wedstrijd vond plaats in het 2-Michelinsterrenrestaurant Ristorante Enrico Bartolini in Milaan. Bron: @FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek