Lennart van Weert wint zilver bij ‘The Vegetarian Change’ in Milaan


Wedstrijden - Lennart van Weert van Sandton Château De Raay in Baarlo heeft de 2e prijs behaald in de internationale vegetarische kookwedstijd ‘The Vegetarian Chance’ in Milaan. De jury sprak vol lof over de verrassende gerechten van de Limburgse kok. Van Weert  gebruikt vooral groenten, kruiden en eetbare bloemen, gekweekt in de (kruiden)tuin van chef-kok Dylan van Hirtum op het landgoed. Het winnende gerecht staat de komende maanden ook op de menukaart van Château De Raay. De eerste plaats was voor sous-chef Antonio Zaccardi van Restaurant Piazza Duomo*** in Alba, Italië. De derde prijs ging naar Japan. ‘The Vegetarian Chance’ wordt georganiseerd door Pietro Leemann, patron-cuisinier van het eerste vegetarische Michelinsterrenrestaurant in Europa Joia*. De wedstrijd  vond plaats in het 2-Michelinsterrenrestaurant Ristorante Enrico Bartolini in Milaan. Bron: @FoodClicks

Wedstrijden - Lennart van Weert van Sandton Château De Raay in Baarlo heeft de 2e prijs behaald in de internationale vegetarische kookwedstijd ‘The Vegetarian Chance’ in Milaan. De jury sprak vol lof over de verrassende gerechten van de Limburgse kok. Van Weert  gebruikt vooral groenten, kruiden en eetbare bloemen, gekweekt in de (kruiden)tuin van chef-kok Dylan van Hirtum op het landgoed. Het winnende gerecht staat de komende maanden ook op de menukaart van Château De Raay. De eerste plaats was voor sous-chef Antonio Zaccardi van Restaurant Piazza Duomo*** in Alba, Italië. De derde prijs ging naar Japan. ‘The Vegetarian Chance’ wordt georganiseerd door Pietro Leemann, patron-cuisinier van het eerste vegetarische Michelinsterrenrestaurant in Europa Joia*. De wedstrijd  vond plaats in het 2-Michelinsterrenrestaurant Ristorante Enrico Bartolini in Milaan. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Tags:

Gerelateerd nieuws



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid