McDonald’s bouwt duurzame locatie langs de A27 in Nieuwegein


Ook bij de nieuwe duurzame McDonald's langs de A27 in Nieuwegein zal het Happy Meal voor volwassenen verkrijgbaar zijn

Formulenieuws – McDonald’s heeft een nieuwe locatie geopend langs de A27 in Nieuwgein die inspeelt op de duurzame ambities van deze gemeente. De bouw van de locatie heeft bijna tien maanden geduurd en startte in februari van dit jaar.

Het restaurant is gevestigd op bedrijventerrein Het Klooster, langs de A27. Er is zo duurzaam mogelijk gebouwd; het restaurant is volledig gasloos en heeft groene energie, een warmte terugwinsysteem om met keukenwarmte de lobby te verwarmen en energiezuinige friteuses. Daarnaast zijn er waterbesparende urinoirs geplaatst en heeft het restaurant LED-verlichting en circulaire vloer- en wandtegels.

Voor de ontwikkeling van deze duurzame locatie heeft McDonald’s zelf het initiatief genomen. De realisatie van het project is in partnership met grondeigenaar Dunavest ontwikkeld. Robert Leene, Franchisenemer van McDonald’s restaurant Nieuwegein, is blij met de opening: “Het is een prachtig restaurant geworden en nog duurzaam gebouwd ook, een win-win voor iedereen.”

Bron: McDonald’s/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Private Labelbeurs PLMA vult negen RAI-hallen met food

Vakbeurzen - Ruim 2.950 exposanten uit 70 landen gaan op 28 en 29 mei de beurshallen vullen van de RAI in Amsterdam. Negen hallen van het Amsterdam Convention Centre worden in beslag genomen door de foodbedrijven. De PLMA is daarmee de grootste foodvakbeurs in Nederland.

Lees bericht


Duurzame Happy Meal speeltjes bij McDonald’s

Formulenieuws - Gasten van McDonald’s kunnen bij het Happy Meal kiezen voor een speeltje van Playmobil Wiltopia. De speeltjes vormen  onderdeel van de eerste duurzame lijn van Playmobil en zijn gebouwd rondom de natuur en wilde dieren. De speeltjes zijn gemaakt van PE Plastic, op een duurzame manier vervaardigd uit suikerriet.

Lees bericht

McDonald’s brengt Happy Meal voor volwassenen

Formulenieuws –McDonald’s biedt vanaf 27 februari een Happy Meal voor volwassenen. Hierbij heeft de gast de keuze tussen een Big Mac menu of een menu met 9 McNuggets. Daarnaast biedt het menu een speeltje als vanouds, namelijk een speciale collectors item ontworpen door het Amerikaanse talent Kerwin Frost.  Het McDonald’s Happy Meal voor volwassenen is uitsluitend als App Exclusive verkrijgbaar...

Lees bericht







© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid