Nieuwe Horeca & Food Inspiratie Venray richt zich op ‘ambacht, kwaliteit en jeugd’


Beurzen - Horeca & Food Inspiratie in Evenementenhal Venray wordt volledig vernieuwd. De horecabeurs gaat zich focussen op ambacht, kwaliteit en jeugd. Met het nieuwe beursopzet hoopt Evenementenhal Venray meer Duitse en Belgische deelnemers en bezoekers te trekken. Met de veranderde opzet geeft de beursorganisatie volgens eigen zeggen gehoor aan geluiden uit de markt om de kwaliteit van Horeca & Food Inspiratie Venray verder te verbeteren. Daarom krijgt de beurs een meer eigen karakter met themapleinen en een kwalitatief kennisprogramma. Het nieuwe concept gaat terug naar de klassieke waarden met respect voor het product. Dit moet worden versterkt door de ligging van de beurshal in Limburg. Nergens worden mensen zo in de culinaire en bourgondische watten gelegd als in het zuiden van Nederland door een smeltkroes van Franse, Belgische en Duitse invloeden gemengd met de authenticiteit van de Nederlandse keuken. Dit gaat dan ook de basis vormen voor de volledig vernieuwde Horeca & Food Inspiratie Venray. Jeugd In het nieuwe beursconcept is er ook veel aandacht voor de jeugd. Zo staat de derde beursdag in het teken van ‘leerlingendag’. Voor hen is er een specifiek kennisprogramma georganiseerd met sprekers als ROC de Leijgraaf, Gastvrijheid in bedrijf en Van der Valk Opleidingen. Ook is er een masterclass van Sweets & Zo en een kookclinic van Lucki Pijpers. Horeca & Food Inspiratie Venray is een platform voor exposanten uit de horeca, catering, gastronomie, foodservice en fastservice. Tijdens afgelopen editie trok de beurs bijna achtduizend professionals uit de horecabranche. De aankomende editie in Evenementenhal Venray vindt plaats op 20, 21 en 22 maart 2017. Bron: @FoodClicks

Beurzen - Horeca & Food Inspiratie in Evenementenhal Venray wordt volledig vernieuwd. De horecabeurs gaat zich focussen op ambacht, kwaliteit en jeugd. Met het nieuwe beursopzet hoopt Evenementenhal Venray meer Duitse en Belgische deelnemers en bezoekers te trekken. Met de veranderde opzet geeft de beursorganisatie volgens eigen zeggen gehoor aan geluiden uit de markt om de kwaliteit van Horeca & Food Inspiratie Venray verder te verbeteren. Daarom krijgt de beurs een meer eigen karakter met themapleinen en een kwalitatief kennisprogramma. Het nieuwe concept gaat terug naar de klassieke waarden met respect voor het product. Dit moet worden versterkt door de ligging van de beurshal in Limburg. Nergens worden mensen zo in de culinaire en bourgondische watten gelegd als in het zuiden van Nederland door een smeltkroes van Franse, Belgische en Duitse invloeden gemengd met de authenticiteit van de Nederlandse keuken. Dit gaat dan ook de basis vormen voor de volledig vernieuwde Horeca & Food Inspiratie Venray. Jeugd In het nieuwe beursconcept is er ook veel aandacht voor de jeugd. Zo staat de derde beursdag in het teken van ‘leerlingendag’. Voor hen is er een specifiek kennisprogramma georganiseerd met sprekers als ROC de Leijgraaf, Gastvrijheid in bedrijf en Van der Valk Opleidingen. Ook is er een masterclass van Sweets & Zo en een kookclinic van Lucki Pijpers. Horeca & Food Inspiratie Venray is een platform voor exposanten uit de horeca, catering, gastronomie, foodservice en fastservice. Tijdens afgelopen editie trok de beurs bijna achtduizend professionals uit de horecabranche. De aankomende editie in Evenementenhal Venray vindt plaats op 20, 21 en 22 maart 2017. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Tags:

Gerelateerd nieuws



© 2025 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid