Nieuwe La Place Express opent op Utrecht CS


Foto bij: La Place

Formulenieuws - La Place opent vandaag op Utrecht Centraal Station de deuren van La Place Express. Op de locatie draait het om ‘All day good food fast’;  verse producten, verleidelijk gepresenteerd.

Gasten kunnen er terecht voor de kwaliteitskoffie van de barista koffiebar en een ruim assortiment verse take-away producten. La Place Express bevindt zich in een foodcourt in de stationshal dat zij met andere aanbieders deelt. Aan de buitenzijde van het foodcourt heeft La Place een extra take-away counter ingericht waar ook niet-reizigers terecht kunnen.

Take-away service

La Place Express op Utrecht CS is afgestemd op de behoeften van mensen die onderweg. Het aanbod take-awayproducten wordt aangevuld met een beperkt assortiment ‘meepakkers’, denk daarbij aan frisdranken, La Place chocolade en  snacks, zoals een zakje popcorn. In La Place Express staan ongeveer zestig nieuwe gerechten en seizoenproducten op de kaart. Maar ook vegetarische en veganistische opties, zoals Berry Earth juice, lemon-meringue yoghurt, goatie tosti of belegde focaccia’s. Daarnaat is er keuze uit diverse verse sappen en een ontbijtmenu.

Mobiele bestellingen

Een belangrijke service van La Place Express op Utrecht CS is de wijze van bestellen en betalen.  Zo zijn er aparte bestel-, betaal- en afhaalpunten ingericht om te zorgen voor een goede doorstroming. Om gasten nog sneller te kunnen helpen, heeft La Place op de nieuwe locatie mobile order toegevoegd, waarbij gasten ter plekke kunnen bestellen of hun bestelling vooraf online doorgeven. De take-away bestelling staat dan op het afgesproken tijdstip bij het pick-up point klaar om meegenomen te worden.

Bron: La Place/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Take away Who Ayam start in Creative Valley Utrecht CS

Formulenieuws – Take away formule Who Ayam opent binnenkort de deuren aan de Smakkelaarshoek in Utrecht. Who Ayam is een nieuw horecaconcept met een focus op gezond en voedzaam comfort food. Het winkelpand waar de formule zich vestigt, is onderdeel van het multicomplex Creative Valley Utrecht CS, dat onderdeel uitmaakt van stationsgebied Oost.

Lees bericht


Nieuwe Julia’s zet bestelzuilen in en gaat pizza’s serveren

Formulenieuws – Zaterdag 2 december opende NS stations de nieuwe Julia’s op station Den Haag. Een tweede locatie opent donderdag 7 december op Utrecht Centraal. Met de komst van de nieuwe winkelsmet bestelzuilen wil NS nog beter inspelen op de wens en behoefte van de klant. Zo worden er ook pizza’s aan het assortiment toegevoegd.

Lees bericht

Eazie en Vegetarische Slager openen foodbar op Utrecht CS

Actie - De Vegetarische Slager en Asian Good foodbar Eazie openen gezamenlijk een tijdelijke Foodbar op Utrecht Centraal Station. Het doel is om de gasten van de locatie te inspireren om vaker te genieten van flexitarisch, vegetarisch of vegan eten. Als motto is daarom gekozen voor ‘Proef jij het verschil?’

Lees bericht

HMSHost opent vernieuwde La Place Express op Schiphol Plaza

Formulenieuws - HMSHost Nederland opende deze week de deuren van de vernieuwde La Place Express op Schiphol Plaza. Bezoekers en reizigers kunnen hier elk moment van de dag terecht voor een ontbijt, lunch, diner of tussendoortje. Naast het on-the-go-assortiment, kunnen gasten hier ook hun producten bestellen en ter plekke laten bereiden.

Lees bericht


La Place opent tweede locatie in Denemarken

Formulenieuws - La Place opende dinsdag de deuren van het tweede restaurant in Denemarken. Het nieuwe restaurant bevindt zich op de grootste internationale luchthaven van het land. La Place had al een locatie op het treinstation in Kopenhagen.

Lees bericht

De Pindakaaswinkel opent eerste winkels op NS stations

Formulenieuws – De pop-upwinkel op Utrecht CS is de eerste locatie van De Pindakaaswinkel, daarna volgt Amsterdam Centraal Station voor een periode van 5 weken. Naast de 18 locaties in de binnensteden heeft de speciaalzaak straks ook vestigingen op Nederlandse treinstations.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid