Onbreekbaar designservies van Koziol
Introductie – Het Duitse familiebedrijf Kozial claimt een servies aan soorten glazen te hebben, dat niet kan breken omdat het gemaakt van speciaal glas. Ideaal voor het komende buitenseizoen, volgens het bedrijf, waar nogal eens wat glazen sneuvelen.
Het speciale hightech materiaal waar de Superglas collectie van is gemaakt, is onbreekbaar en blijft nagenoeg onbeschadigd, ook als er een glas op de grond valt. Daarnaast isoleert het duurzame materiaal vier keer beter dan ‘normale’ glazen, waardoor je drankje veel langer koel blijft, aldus de fabrikant. Bovendien hebben de glazen een verzwaarde onderkant waardoor de gazen goed blijven staan op een dienblad. De glazen zijn geschikt voor de vaatwasser.
Het Duitse familiebedrijf Koziol in Odenwald brengt al bijna 100 jaar woon- en lifestyleproducten op de markt. Niet alleen zijn ze de ontwerpen duurzaam in gebruik, ze hebben ook verschillende designprijzen gewonnen.
Bron: Koziol/@FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
Resengo lanceert ResQueue om wachtrij terras te managen
Horeca – Resengo heeft software ontwikkeld voor horecabedrijven dat zicht geeft op de wachtrij voor het terras of restaurant. Bedrijven kunnen met het systeem ResQueue de drukte op het terras en aan tafel managen door de wachtende gasten te laten weten wanneer er een tafel vrij komt. De eerste bedrijven werken inmiddels met de software.
Lees berichtBij ’t Vosje in Rosmalen is buiten het nieuwe binnen
Lunchroom – Eetpaleis ’t Vosje had net de zaak verbouwd, toen corona uitbrak. Eigenaar Peter Vos zag onmiddellijk in dat mensen tegen die achtergrond liever buiten eten dan binnen en dus bedacht hij een nieuwe terrasinvulling waarbij buiten het nieuwe binnen is.
Lees berichtBidfood brengt zonnebranddispenser voor horecaterras
Groothandel – Bidfood wil terrasgasten en horecamedewerkers beter beschermen tegen schadelijke UV-stralen en komt met een dispenser met zonnebrandcrème speciaal voor het terras. En bij gebruik van de dispenser wordt ook het KWF gesteund.
Lees berichtTheFork signaleert positieve trend in het aantal reserveringen
Analyse – Reserveringssite TheFork signaleert een positieve trend in het aantal reserveringen de eerste weken na heropening van de terrassen. Vanaf vandaag mogen de terrassen langer open blijven, namelijk van zes uur ‘s ochtends tot acht uur in de avond.
Lees bericht‘Ondanks slechte coronacijfers, toch versoepelingen’
Coronamaatregelen - Geen gok, maar wel een besluit met risico’s. Dat is de kern van de versoepelingen zoals die door het kabinet vanavond bekend zijn gemaakt. Want terwijl de coronacijfers vandaag niet gunstig zijn qua ziekenhuis- en ic-opnames, ziet het kabinet toch voldoende lichtpuntjes om enkele maatregelen te versoepelen.
Lees berichtHoreca na 1 juni meer ruimte, sportkantines pas na 1 september
Coronamaatregelen – De eet- en drinkgelegenheden mogen vanaf 1 juni om 12.00 uur weer open. Voorwaarde is dat mensen 1,5 meter afstand houden, zowel binnen als op het terras, met uitzondering van mensen uit hetzelfde huishouden. Ook maakte het kabinet bekend dat er een maximum zit aan het aantal mensen binnen, dat is maximaal dertig, exclusief eigen personeel.
Lees bericht