Onno Bremer volgt Bianca van Es op bij Achilles Brandstoffen


Op de foto Bianca van Es (l) en de nieuwe algemeen directeur Onno Bremer

Benoeming -  Onno Bremer is benoemd tot algemeen directeur bij Achilles Brandstoffen Maatschappij B.V. Hij volgt in die functie Bianca van Es op. Dit heeft het tankstationbedrijf dinsdag bekend gemaakt.

Bremer startte zijn carrière bij Achilles Brandstoffen Maatschappij (ABM) in 2019 en heeft al ruim vier jaar ervaring als Manager Finance, Planning en Control van ABM. Met ingang van 1 april 2023 is Bremer nu benoemd tot algemeen directeur.

Bianca van Es, blijft nauw betrokken bij ABM. Met de nieuwe aanstelling gaat van Es zich meer focussen op de ontwikkeling en groei van personeel binnen de Spuigroep B.V., de holding van ABM.  In die rol wordt zij verantwoordelijk voor de visie, strategie en uitvoering van het Learning en Development beleid.

Bron: ABM/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Coffee Fellows krijgt tweede tankstationlocatie bij ABM

Petrol – Na tankstation De Korte Duinen in Soest opent Achilles Brandstoffen Maatschappij (ABM) een tweede locatie van Coffee Fellows bij een van de tankstations. De Avia Express locatie aan de Fruitsweg in Den Haag wordt ook de tweede locatie van Coffee Fellows in de Hofstad.

Lees bericht



Partnership Achilles Brandstoffen met Coffee Fellows

Samenwerking - Bianca van Es, algemeen directeur van Achilles Brandstoffen Maatschappij (ABM), en Chiel Beckmann en Karel van Lange, directie van CK Nederland en masterfranchisenemer van Coffee Fellows in Nederland hebben op 26 maart een overeenkomst getekend voor verdere samenwerking.

Lees bericht





© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid