Pierre Wind kruipt achter het fornuis van Tramrestaurant Hoftrammm


Horeca - Pierre Wind is aangesteld als executive chef-kok van het nieuwe Haagse Tramrestaurant Hoftrammm. Achttien jaar geleden legde Pierre Wind zijn functie als chef-kok neer. Pierre Wind was de laatste jaren vooral actief als TV-kok, programmamaker, kookentertainer en vormgever van vele smaakprojecten en lezingen. Dit zal hij ook allemaal blijven doen, maar daarnaast heeft hij besloten een nieuwe culinaire uitdaging aan te gaan bij het tramrestaurant. Pierre Wind: “Het was voor mij een grote beslissing om te nemen, want ik ben culinair verantwoordelijk en restaurantkoken geeft altijd extra stress. Maar het is ook de kick. Het is het eerste tramrestaurant in Nederland.” Toen ondernemer Bobby van Galen van de Hoftrammm Pierre Wind maanden geleden als executive chef-kok benaderde, wist hij direct: dit moet ik doen. Bobby is jong en jaagt zijn droom na. Zijn tramrestaurant heeft hij door middel van crowdfunding voor elkaar gekregen. Pierre is aangesteld als culinair eindverantwoordelijke, maar is niet permanent in de rijdende tramrestaurant aanwezig. Het tramrestaurant wordt 24 april aanstaande feestelijk geopend. Tramrestaurant Hoftrammm is een rijdende Haagse tram (model GTL8-1) die van binnen is omgebouwd tot een modern en sfeervol restaurant. In deze culinaire tram, die een vaste route door de binnenstad van Den Haag richting Scheveningen rijdt, wordt een 4-gangen diner bereid en geserveerd. Bron: FoodClicks 

Auteur: Steffen van Beek

Tags:

Gerelateerd nieuws



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid