Slakkenkwekerij Slow Escargots eerste kweker bij Euro-Toques


Horeca - Slakkenkwekerij Slow Escargots is geïnaugureerd als nieuw lid van Euro-Toques Nederland. Hiermee is het bedrijf van slakkenkweker Lennard ter Hall de eerste kwekerij die toetreedt tot Euro-Toques, de grootste restaurantvereniging van Nederland. De inauguratie van Slow Escargots werd verricht door Ted Janssen, voorzitter van Euro-Toques Nederland en Albert van den Bosch, de burgemeester van Nieuwaal die het Euro-Toquesschild onthulde. “We zijn heel blij met zo’n bevlogen kleine producent als Lennard ter Hall, die unaniem door onze ledencommissie gekozen is”, aldus Janssen. “Ik ben er van overtuigd dat Nieuwaal op de Europese kaart gezet wordt als dé plaats waar op verantwoorde wijze kwaliteitsslakken worden gekweekt.” Kweker Lennard ter Hall noemde het ‘een mijlpaal’ om als kweker lid te mogen worden van Euro-Toques. “Mijn ambitie is om de Rolls-Royce onder de slakken te kweken, waarbij tijd mijn belangrijkste ingrediënt is. Door de biologische en natuurgetrouwe aanpak en met veel geduld kweek ik een slak met heel veel smaak. Slakken zijn het vlees van de toekomst”, aldus Ter Hall. De slakken die door Slow Escargots worden gekweekt, worden geleverd aan de horeca, kleine groothandels en particulieren. Bron: Euro-Togues/@FoodClicks Horeca - Slakkenkwekerij Slow Escargots is geïnaugureerd als nieuw lid van Euro-Toques Nederland. Hiermee is het bedrijf van slakkenkweker Lennard ter Hall de eerste kwekerij die toetreedt tot Euro-Toques, de grootste restaurantvereniging van Nederland. De inauguratie van Slow Escargots werd verricht door Ted Janssen, voorzitter van Euro-Toques Nederland en Albert van den Bosch, de burgemeester van Nieuwaal die het Euro-Toquesschild onthulde. “We zijn heel blij met zo’n bevlogen kleine producent als Lennard ter Hall, die unaniem door onze ledencommissie gekozen is”, aldus Janssen. “Ik ben er van overtuigd dat Nieuwaal op de Europese kaart gezet wordt als dé plaats waar op verantwoorde wijze kwaliteitsslakken worden gekweekt.” Kweker Lennard ter Hall noemde het ‘een mijlpaal’ om als kweker lid te mogen worden van Euro-Toques. “Mijn ambitie is om de Rolls-Royce onder de slakken te kweken, waarbij tijd mijn belangrijkste ingrediënt is. Door de biologische en natuurgetrouwe aanpak en met veel geduld kweek ik een slak met heel veel smaak. Slakken zijn het vlees van de toekomst”, aldus Ter Hall. De slakken die door Slow Escargots worden gekweekt, worden geleverd aan de horeca, kleine groothandels en particulieren. Bron: Euro-Togues/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Tags:

Gerelateerd nieuws



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid