STAPFOODS opent onbemande cateringshop in Hotel VIC


STAPFOODS heeft het eerste onbemande cateringconcept geplaatst bij Hotel VIC in Leiden

Catering - Na een aantal maanden van voorbereiding is het nog jonge bedrijf STAPFOODS gestart met een onbemand cateringconcept. De store is gevestigd in Hotel VIC, een nieuw experience hotel in het centrum van Leiden.

De hotelstore is in samenwerking met Dennis Tuin, opdrachtgever bij Hotel VIC, ontwikkeld en op maat gemaakt voor het trendy hotel. De winkel is 24/7 open en gasten van het hotel  kunnen in de store terecht voor een ontbijt, koffie van Capriole Coffee Service, een lunch en diverse andere lokale producten vanuit de Leidse regio zoals: Olala Chocola, Brouwerij Pronck en binnenkort ook producten van Oma Appel.

To go-store

Eigenaar Marco van Stappershoef van cateraar STAPSFOODS is twee jaar geleden begonnen en vorig jaar gaan nadenken over een ander cateringconcept. Dat leidde toen tot een restaurantconcept met een to go-store bij uitgeverij SDU. Nu is het eerste onbemande cateringconcept geopend van zijn hand, op maat gemaakt in samenwerking met Hotel VIC. STAPSFOODS verzorgt nog zeven andere locaties. Maar die zitten bij onderwijsinstellingen en lenen zich niet voor onbemand.

Onbemande catering

Onbemande catering wordt op steeds meer plaatsen ingezet. Niet alleen omdat personeel moeilijk is te vinden, maar ook om mensen 24/7 binnen instellingen, hotels en bedrijven van een goed verzorgd aanbod aan producten en gerechten te kunnen voorzien. Grote spelers in dit segment zijn Selecta met AH to Go en PURA GO in Cuijk. Samen hebben deze bedrijven de afgelopen periode meer dan 100 locaties ingericht. Volgens Van Stappenhoef wilde Hotel VIC alleen geen standaard cateringconcept en is dat de reden geweest waarom zij juist STAPSFOODS hebben gekozen.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

FHC Formulebeheer viert landelijke meewerkdag

Formulenieuws - FHC Formulebeheer, de franchisegever van de cafetariaformules Family, Foodmaster en het scholencateringconcept VITAL, heeft haar landelijke meewerkdag gehouden. Vanuit het hoofdkantoor, van inkoop tot marketing, hebben alle medewerkers van FHC Formulebeheer zich een dag lang ingezet bij diverse vestigingen door heel het land.

Lees bericht




CIRFOOD kiest voor Mediterraan dieet als kompas

Catering – CIRFOOD heeft een veel belovende periode achter de rug. Zo wist het cateringbedrijf vorig jaar Ecovadis Platinum te behalen en dit jaar Trede 3 op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Daarnaast zette het van oorsprong Italiaanse bedrijf duidelijke stappen in het verder verduurzamen en gezonder maken van het aanbod aan eten en drinken. Niet voor niets laat de coöperatie...

Lees bericht


Hutten wordt Food & Beverage-partner van DPG Media

Catering - Vanaf halverwege maart volgend jaar wordt Hutten de nieuwe partner voor het verzorgen van het aanbod Food & Beverage voor de medewerkers van DPG Media. De cateraar uit Veghel gaat dat voor de DPG-Mediamedewerkers verzorgen op drie locaties: het nieuwe Nederlandse hoofdkantoor Mediavaert in Amsterdam-Duivendrecht en de kantoren in Best en Rotterdam.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid