SuperTrade verhuist van Vught naar Waalwijk


Verhuizing – Inkooporganisatie SuperTrade verhuist op 31 maart van dit jaar van Vugt naar Waalwijk.

SuperTrade was gevestigd aan het Rembrandterf 5 in Vught, maar gaat zich nu vestigen aan de Professor Asserweg 16A in Waalwijk. Vanaf dit adres worden ook de activiteiten gecoördineerd van TopTrade. TopTrade is een overkoepelend Europees inkoopverbond dat is gestart met de inkoopcoördinatie voor haar leden Top Food Group cvba (België) en c.i.v. SuperTrade u.a. (Nederland).

Recentelijk werd bekend gemaakt dat het bestuur van SuperTrade een toekomstvisie voor de inkoopvereniging had geformuleerd, die niet aansloot op de persoonlijke ambitie van algemeen directeur Marc de Swart. De Swart heeft inmiddels het bedrijf verlaten.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Marc de Swart vertrekt bij SuperTrade

Persoonlijk - Het bestuur van SuperTrade heeft een toekomstvisie voor de inkoopvereniging geformuleerd die niet aansluit op de persoonlijke ambitie van haar directeur Marc de Swart en daarom gaat hij SuperTrade verlaten.

Lees bericht


SuperTrade en Top Food Group richten Europese inkoopclub op

Inkoopbundeling - Top Food Group cvba (België) en c.i.v. SuperTrade u.a. (Nederland) hebben recentelijk ‘Top Trade, partners in purchasing sce’ opgericht. Het internationale inkoopverband , dat gaat werken onder de naam Top Trade is overkoepelend Europees inkoopverbond dat gaat werken voor de aangesloten leden.

Lees bericht

‘Out-of-Home Partners’ sluiten zich aan bij SuperTrade

Inkooporganisatie – De bedrijven Broekhuyzen Horecagroothandel B.V., Horeca Groothandel Tilburg en Marschee B.V. gaan zich per 1 juli 2020 gezamenlijk onder de naam ‘Out-of-Home Partners’ aansluiten bij  de Coöperatieve inkoopvereniging SuperTrade U.A. (SuperTrade). Dat is vanadaag bekend gemaakt.

Lees bericht

Chefs Culinar sluit zich aan bij SuperTrade

Inkoopcombinatie – Groothandel Chefs Culinar Nederland C.V. (Chefs Culinar) heeft zich per 1 januari 2019 aangesloten bij de Coöperatieve inkoopvereniging SuperTrade. Bij de inkooporganisatie SuperTrade in Vught zijn momenteel de Levensmiddelengroothandel De Kweker, Digross Diepvries Combinatie (Huuskes, De Jong Diepvries en Van der Wee Grootverbruik) en Interkring-vers (Verscentrum Ter Brugge, Palvé Versgroep, VAV Divers Groep, Verscentrum Ede en De Waal Vers)...

Lees bericht
© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid