Vaker tweede locatie voor franchisers Spare Rib Express


Formulenieuws - Franchisenemers bij Spare Rib Express openen steeds vaker een tweede locatie. In het eerste kwartaal van 2018 zijn maar liefst vier franchisenemers een tweede locatie gestart. En op dit moment zijn zeven ondernemers bezig een tweede locatie te starten. Volgens Commercieel Manager David Pinedo waren bestaande ondernemers aanvankelijk voorzichtig met het openen van een tweede locatie, omdat er in de keukens ambachtelijke handelingen plaatsvinden. “Ondernemers zijn best angstig om de handelingen die direct van invloed zijn op de kwaliteit van de gerechten uit handen te geven. Een zalmmoot, kipsaté of burger kun je goed verpesten als deze te lang op de bakplaat ligt, maar ook voor de bereiding van spareribs moet het garingsproces goed gemonitord worden,” aldus de Pinedo. Opgeleid De laatste tijd hebben ondernemer in hun bestaande locaties echter in toenemende mate keukenmedewerkers en managers opgeleid die hen assisteren om constante kwaliteit te kunnen garanderen. Op die manier is het openen van meerdere locaties mogelijk geworden. Zo heeft Michiel de Zeeuw onlangs een tweede locatie in Ettenleur geopend, terwijl hij zelf vooral bezig is met zijn in Breda. Pinedo is volgens eigen zeggen met franchisers bezig om een tweede locatie te openen in Alkmaar, Amsterdam, Hoorn, Rotterdam, Beverwijk, Tilburg en Middelburg. Bron: @FoodClicks Formulenieuws - Franchisenemers bij Spare Rib Express openen steeds vaker een tweede locatie. In het eerste kwartaal van 2018 zijn maar liefst vier franchisenemers een tweede locatie gestart. En op dit moment zijn zeven ondernemers bezig een tweede locatie te starten. Volgens Commercieel Manager David Pinedo waren bestaande ondernemers aanvankelijk voorzichtig met het openen van een tweede locatie, omdat er in de keukens ambachtelijke handelingen plaatsvinden. “Ondernemers zijn best angstig om de handelingen die direct van invloed zijn op de kwaliteit van de gerechten uit handen te geven. Een zalmmoot, kipsaté of burger kun je goed verpesten als deze te lang op de bakplaat ligt, maar ook voor de bereiding van spareribs moet het garingsproces goed gemonitord worden,” aldus de Pinedo. Opgeleid De laatste tijd hebben ondernemer in hun bestaande locaties echter in toenemende mate keukenmedewerkers en managers opgeleid die hen assisteren om constante kwaliteit te kunnen garanderen. Op die manier is het openen van meerdere locaties mogelijk geworden. Zo heeft Michiel de Zeeuw onlangs een tweede locatie in Ettenleur geopend, terwijl hij zelf vooral bezig is met zijn in Breda. Pinedo is volgens eigen zeggen met franchisers bezig om een tweede locatie te openen in Alkmaar, Amsterdam, Hoorn, Rotterdam, Beverwijk, Tilburg en Middelburg. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid