Week van de Biologische Snack van start


Fastservice - Deze week is het de Week van de Biologische snack. Het initiatief van ondernemers Marco Agema van Friet van Piet in Groningen en Jan Willems van Alida’s Smulpaleis in Roden krijgt de ondersteuning van 15 collegabedrijven verspreid over het land. Eind 2014 organiseerden de twee initiatiefnemer voor de eerste keer in hun cafetaria’s ‘De Week van de Biologische Snack’. Een aantal collega’s in de regio sloten zich toen meteen aan. Eind vorig jaar vonden Agema en Willems het de hoogste tijd om hun blikken weer vooruit te richten en kondigden ze de tweede editie aan, maar het was nog niet duidelijk hoe de organisatie ervan verder op touw gezet zou gaan worden. In december spraken beide ondernemers met Frans van Rooij van ProFri, de Vereniging Professionele Frituurders. ‘Het onder de aandacht brengen van biologische snacks onder de leden en de positieve uitstraling van het initiatief richting de consument paste binnen de doelstelling van de vakvereniging en de activiteiten van het Nederlands Frituurcentrum‘, aldus Van Rooij. Besloten is de Week van de Biologische Snack volgend jaar te verbreden naar de Week van de Duurzame Snack. Ook omdat nu niet alle producten biologisch zijn, maar wel duurzaam. De Biologische Snackweek duurt tot en met 28 februari 2016. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Tags:

Gerelateerd nieuws



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid