Week van het Friet nu al succesvol


Fastservice - De Week van de Friet is zaterdag officieel van start gegaan Inmiddels doen bijna 800 ondernemers mee aan de feestweek voor het patatje, die dit jaar voor het eerst wordt georganiseerd. Nu al kan gesproken worden van een succes. Aandacht op vrijwel alle radiozenders. Enthousiaste ondernemers die tal van lokale acties organiseerden bij scholen en verpleeghuizen. Bezoeken van de jeugd aan de boer om zelf aardappelen te rooien. En daarnaast de zichtbare promotie van raamstickers, vlaggen, tafelkaarten en andere zaken die door de deelnemers zijn neergezet en opgehangen. Wat begon als een kleinschalig initiatief van ProFri en in het bijzonder Frans van Rooij als persoon achter de belangenvereniging voor professionele frituurders, is uitgegroeid tot een landelijk initiatief met impact. In een tijd dat er volop aandacht is voor zaken als gezondheid en overgewicht bij jeugd en volwassenen was het initiatief voor een Week van de Friet niet op voorhand zonder enig risico. Maar de wijze waarop er is door de organisatie is gecommuniceerd en de acties zijn opgezet, lijkt de charme van het initiatief het te winnen van de critici. En terecht, want een goed gefrituurd frietje past wel degelijk in een gevarieerd voedingspatroon, op voorwaarde dat het met mate gebeurt. De Week van de Friet duurt nog tot en met 12 oktober. Bron: FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Tags:

Gerelateerd nieuws



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid