Genomineerden Meest Markante Horecaondernemer Noord Holland bekend

Verkiezing - De jury van de Meest Markant verkiezing Noord Holland heeft zes horecaondernemers genomineerd voor de verkiezing van Meest Markante Horecaondernemer 2016/2017 Noord Holland. De genomineerden zijn: De Open Keuken en Ome Pietje in Beverwijk, Boutique Hotel Texel in De Cocksdorp, Eetcafe ’t Ankertje in Enkhuizen, Groeneveld Eten in Zaandijk en The WineKitchen in Amstelveen. Een vakjury gaat de komende weken de zes bedrijven bezoeken. Een van de belangrijkste criteria...

Lees bericht

Quetzal de chocoladebar komt naar Nederland

Formulenieuws - Quetzal de chocoladebar, een Belgische winkelformule met één vestiging in Duitsland, wil ook vestigingen in Nederland. Dit jaar moeten er vijf locaties de deuren openen, volgend jaar tien. Momenteel zijn er drie Quetzal chocoladebars operationeel in België, in Leuven, Gent en Antwerpen. De Duitse vestiging is geopend in de stad Chemnitz. Masterfranchiser voor Quetzel in Nederland is ondernemer Robert Hoenderdos. Hoenderdos heeft jarenlange retailervaring en adviseert vanuit zijn...

Lees bericht

Broodje Unox in nieuw jasje

Gemak – Unox heeft het bekende Broodje Unox in een nieuw jasje gestopt. Met een nieuw logo wordt op Koningsdag de aftrap gegeven voor een campagne die zich sterker richt op de evenementenbranche en het out of homekanaal. Unox is de laatste jaren sponsor van diverse sport- en publieksevenementen. Het Broodje Unox maakt een belangrijk onderdeel uit van die events. De snack bestaat uit een witte pistolet, Unox rookworst professional en...

Lees bericht


Vernieuwde Bakker Bart in Dronten en Oss tonen nieuwe koers ‘altijd lekker vers’

Convenience - Bakker Bart opent in april twee nieuwe vestigingen. In de nieuwe winkels in Dronten en Oss zijn volgens de bakkerijketen de meest succesvolle onderdelen van de nieuwe winkelformule doorgevoerd. De consument kan er kennis maken met de nieuwe koers ‘altijd lekker vers’. De vernieuwde Bakker Bart-winkels openen in april aan De Binnenloop in Dronten en aan de Walstraat in Oss. “Wij zijn ontzettend trots op het feit dat...

Lees bericht

SAB verzorgt catering op twee locaties Evides Waterbedrijf

Catering - SAB Catering verzorgt per 1 april de cateringfaciliteiten op de locaties Berenplaat en Oud-Beijerland van Evides Waterbedrijf, het waterbedrijf dat zorgt voor drinkwater in Zuidwest-Nederland en industriewaterdiensten in binnen- en buitenland. Vanaf eind mei van dit jaar start SAB ook op een derde locatie van Evides in Kralingen. “Evides heeft voor SAB gekozen vanwege de duurzame maatwerk concepten per locatie. Men was op zoek naar een innovatieve, flexibele partner...

Lees bericht

Omzet in de horeca groeit in 2016 met 3 procent

Marktcijfers –Een omzetgroei van 3 procent verwacht ING Economisch Bureau in 2016. De groeiverwachting steunt op de combinatie van meer bestedingsruimte bij consumenten en de toestroom van toeristen. Vooral het aantal restaurantbezoeken en overnachtingen in hotels blijft stijgen. In de hotellerie en restaurantbranche behalen bedrijven een bovengemiddelde groei. Naar verhouding profiteren zij het meest van het toerisme en de geleidelijke vergrijzing van de bevolking. Cafetaria’s en fastservicerestaurants verkochten nog niet eerder...

Lees bericht

SUEZ en Koffie Recycling Nederland gaan koffiedik omzetten in bio-energie

Ontwikkeling - SUEZ en Koffie Recycling Nederland (KRN) gaan zich samen inspannen om uit het restproduct koffiedik  energie te halen. Partijen gaan de koffiedik omzetten in bio-pellets die geschikt zijn als brandstof voor pelletkachels en starten daarvoor een landelijke inzameling van koffiedik bij horeca en kantoren. Daarnaast wordt gekeken naar andere toepassingen voor de verwerking van koffiedik, zoals de productie van bio-plastics en het creëren van een voedingsbodem voor...

Lees bericht

KFC start Re-Colonelization in restaurants VS: terug naar de ‘roots’

Fastfood - Restaurantketen Kentucky Fried Chicken (KFC) gaat in de Verenigde Staten terug naar haar ‘roots’ zoals die in 1952 zijn vastgelegd door KFC-oprichter Colonel Harland Sanders. De ‘Re-Colonelization’, zoals KFC de grootschalige veranderingen noemt, behelst de verbouw van duizenden restaurants, nieuwe state of the art keukenapparatuur en een betere procesvoering. Doel van KFC: voor de consument de hoogste kwaliteit kip en frites. De maatregelen werden deze week door de Amerikaanse...

Lees bericht

Servicepunten PostNL niet rendabel bij AH

Pakketten – Waar diverse foodservicelocaties kijken naar de toevoeging van post- en pakketpunten, sluit Albert Heijn juist 156 servicepunten van PostNL, mede omdat deze niet rendabel zijn. Bovendien wordt de druk op de servicebalie, waar klanten soms lang moeten wachten, te groot. PostNL bekijkt waar de geschrapte AH-servicepunten terug kunnen komen. Dit werd gisteren bekend. Via de PostNL-servicepunten in AH-supermarkten kunnen klanten pakketten ophalen en postzaken regelen. Het plan is om in...

Lees bericht

MyOrder komt in mei met mobiele tankoplossing

Betaaloplossingen - Tanken met de app My Order; @FoodClicks berichtte er vorige week al over. Nu is duidelijk wanneer de eerste automobilisten hun brandstof met de mobiele telefoon kunnen afrekenen. In mei start de test bij Tamoil. MyOrder is een mobiel platform dat de drie mobiele werelden samenvoegt: de mobiele portemonnee, mobiele loyalty en ‘value added services’. Met dit laatste bedoelt men mobiele diensten zoals parkeren, tickets en mobiel bestellen...

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid