Brandt & Levie stuurt worst via de brievenbus, Worstpost


Worstpost van Brandt & Levie, worst per post

Worstmakerij – De Amsterdamse worstmakers Brandt & Levie De Amsterdamse leveren hun producten voortaan ook per post. Worstpost is een cadeaudoosje, met drie worstjes van goed gehouden varkens, die door de brievenbus past.

Als chefs draaiden Geert van Wersch, Jiri Brandt en Samuel Levie hun eerste worsten in de keukens van de Amsterdamse horeca. Om de beste droge worst te leren maken, reisden ze af naar Italië. In het land van de beste gedroogde vleeswaren liepen ze stage bij gerenommeerde slagers zoals de familie Savigni en Dario Cecchini. Maar misschien leerden ze nog het meest van Carlo Petrini, oprichter van Slow Food international. Een organisatie die zich inzet voor good, clean & fair food.

Inmiddels zijn hun producten op tal van plaatsen verkrijgbaar. Nu met de Worstpost ook via de brievenbus, als cadeau voor vrienden, familie of collega’s, of om jezelf te verwennen. Wie voor 12.00 uur bestelt heeft het de volgende dag op de deurmat liggen.

De worstmakers Brandt & Levie werken uitsluitend met goed gehouden varkens. Het zijn eigen varkens die opgroeien bij bevriende boeren, of biologische varkens. Alle boerderijen voldoen aan de hoogste standaard voor dierenwelzijn. Alle producten die van de eigen varkens zijn gemaakt krijgen een Gold Label en de biologische producten een Pink Label. Deze laatste zijn SKAL gecertificeerd.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



Anne&Max komt met hybride Brandt & Levie Hotdog

Formulenieuws - Fresh food & coffee café Anne&Max start met een hybride Brandt & Levie Hotdog in samenwerking met chef Samuel Levie. Het gaat om een maandspecial van de formule die gemaakt is met een worst die bestaat uit 35% groente en 65% verantwoord vlees. De hotdog is in maart te bestellen in alle dertig Anne&Max vestigingen in Nederland.

Lees bericht

Brandt & Levie en Grapedistrict komen met ‘Zwijn & Wijn’

Introductie - Twee Amsterdamse bedrijven Brandt & Levie’s en Grapedistrict komen met een nieuw product voor het borrelmoment: ‘Zwijn & Wijn’. Het gaat om een handgemaakte droge worst van beter vlees met daarin een rode wijn van een kleine wijnboer, Pedro, die is aangesloten bij Grapedistrict.

Lees bericht

Brandt & Levie worstmakers trekt Anne-Wies Bouritius aan

Benoeming – Per 1 september is Anne-Wies Bouritius gestart als nieuwe marketinglead bij Brandt & Levie worstmakers. Brandt & Levie haalde eerder dit jaar groeikapitaal op om te kunnen investeren in het team, distributie en productontwikkeling en zo een nog grotere bijdrage te leveren aan de voedseltransitie. Bovendien wil het bedrijf Europees groeien.

Lees bericht


Koen Regout nieuwe ceo Brandt & Levie

Benoeming – Met ingang van mei is Koen Regout aangetreden als de nieuwe CEO van worstmakerij Brandt & Levie. Samen met de huidige eigenaren wil hij van Brandt & Levie hèt verantwoorde worstenmerk van Europa maken.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid