Domino’s introduceert vegetarische Pizza Pepperoni


De vegetarische pizza Pepperoni van Domino's

Formulenieuws – Domino’s Pizza heeft in samenwerking met de Vegetarische Slager een vegetarische Pepperoni pizza ontwikkeld. De Pepperoni pizza is een van de meest bestelde pizza’s van de pizzaketen.

De vegetarische Pepperoni is dinsdag geïntroduceerd en bij alle vestigingen te bestellen, onder de naam: Pizza Vegeroni. Naast de Pizza Vegeroni breidt Domino’s het vegetarisch menu verder uit met de Veggi Chicken Supreme en de vegetarische Crunchy Chicken. Deze introducties zijn ook vanaf dinsdag verkrijgbaar in alle vestigingen in Nederland.

Minder vlees

Voor wie geen of minder vlees wilt eten is Pizza Vegeroni een goedalternatief, en zelfs te bestellen in een veganistische variant waarbij de kaas wordt vervangen door vegan kaas. Het vegetarische alternatief op de Pizza Pepperoni is ontwikkeld tijdens een intensieve samenwerking tussen de Vegetarische Slager en het team van Domino’s onder leiding van Tyla Robinson, Lead Innovation Chef bij Domino. “De Pizza Pepperoni is met zo'n 1,5 miljoen verkopen per jaar één van de populairste pizza's bij Domino's. Het was voor ons een logische stap om een vegetarische variant te ontwikkelen. De Vegeroni is heerlijk kruidig van smaak en heeft een stevige bite en is bijna niet te onderscheiden van de vleesvariant. Dat is precies wat we met de Pizza Vegeroni willen: een smaaksensatie die gelijkwaardig is aan onze Pepperoni pizza, maar dan zonder vlees.”

Bron: Domino’s/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

De Vegetarische Slager introduceert de Cordon Blij

Introductie – Ter gelegenheid van de Nationale Week Zonder Vlees en Zuivel introduceert De Vegetarische Slager een vegan variant op de cordon bleu. De Cordon Blij biedt de bekende gelaagdheid van een knapperige buitenkant en een romige kern van vegan ham en plantaardige kaas.

Lees bericht


Eazie en Vegetarische Slager openen foodbar op Utrecht CS

Actie - De Vegetarische Slager en Asian Good foodbar Eazie openen gezamenlijk een tijdelijke Foodbar op Utrecht Centraal Station. Het doel is om de gasten van de locatie te inspireren om vaker te genieten van flexitarisch, vegetarisch of vegan eten. Als motto is daarom gekozen voor ‘Proef jij het verschil?’

Lees bericht

Unilever profiteert vooral van prijsverhogingen

Analyse – Unilever heeft mooie cijfers zien over het afgelopen half jaar en dus was AEX blij. Maar de winstgroei van 21% kwam toch vooral door prijsverhogingen, want in aantallen verkochte producten deed het internationale voedingsconcern het minder. Vooral in Europa.

Lees bericht







© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid