Dunkin’ opent drive thru-locatie in Goes met New York Pizza


Formulenieuws – Deze zomer opent koffie- en donutsformule Dunkin’ op het foodcourt in Goes een drive thru-locatie. De formule deelt de locatie met pizzaketen New York Pizza.

Voor Dunkin is het de 23 vestiging in Nederland, maar de eerste met een drive thru. De locatie in Goes is  de eerste waar Dunkin’ gaat testen met een afhaal loket waar je zowel een donut als een New York Pizza slice kunt halen. Naast de mogelijkheid om vanuit de auto af te halen, hebben de beide formules ook een zitgedeelte en een terras.

Ideale combinatie

Beide formules geloven dat de combinatie goed gaat werken voor de consument. New York Pizza-oprichter en CEO Philippe Vorst over de samenwerking: “Dit is een voorbeeld van de ideale combinatie. Overdag zullen klanten veelal koffie en donuts consumeren. ’s Avonds kunnen klanten bij ons terecht voor heerlijke pizza, met een donut als toetje.” En Nabil Besali, master franchisenemer van Dunkin’ Nederland. “Deze samenwerking met New York Pizza geeft een nieuwe dimensie aan ons 3-jarig bestaan in Nederland.”

Alle dagen open

Beide formules gaan vanuit de locatie in Goes ook starten met thuisbezorging. Het foodcourt is zeven dagen in de week geopend van 07:00 tot 23:00 uur.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Drie favoriete gerechten in één My Domino’s Box

Introductie – Pizzaketen Domino's introduceert de My Domino's Box: een eenpersoons box met ruimte voor een mini-versie van je favoriete pizza en twee bijgerechten. De box is naar eigen smaak samen te stellen. Volgens Domino’s zijn er op die manier honderden mogelijke combinaties mogelijk.

Lees bericht


Schiphol volop bezig met vernieuwing Lounge 1

Luchthaven – Luchthaven Schiphol is volop bezig met de vernieuwing van Lounge 1. Reizigers kunnen terecht bij vier vernieuwde winkels, te weten We love Amsterdam, Finefoods, Let’s Play en Electronics. Schiphol werkt momenteel aan de herontwikkeling van deze vertrekhal. Zo wordt de lounge uitgebreid, looproutes aangepast en het aanbod aan voorzieningen zoals horeca en winkels vergroot.

Lees bericht





KFC opent de deuren in het Brabantse Cuijk

Formulenieuws - Kentucky Fried Chicken (KFC) breidt zijn restaurantformule verder uit met de opening van een filiaal in Cuijk. Langs de A73 kunnen kip- en vegaliefhebbers sinds kort genieten van hun  KFC-gerechten in een compleet nieuw restaurant.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid