Gorillas stelt Luanne Calvert tot Chief Marketing Officer aan


Benoeming  - Flitsbezorger Gorillas heeft Luanne Calvert als Chief Marketing Officer (CMO)toegevoegd aan het managementteam in Berlijn.

Sinds de oprichting van het bedrijf in 2020 is Gorillas in korte tijd uitgegroeid tot een wereldwijd bekend merk in de sector van flitsbezorging. De organisatie wil nu haar marketingactiviteiten verder vormgeven waarbij het merk Gorillas onderdeel gaat uitmaken van een nieuwe manier van leven. Iets waar het bedrijf voor corona al voorzichtig mee bezig was met het organiseren van events.

Met de aanstelling van Calvert heeft Gorillas een ervaren mediaprofessional aangetrokken om deze marketingactiviteiten vorm te geven. Zij heeft in diverse leidinggevende functies merken, zoals Virgin en Google, helpen opbouwen. Bovendien is Calvert goed bekend met de retailsector en heeft ze wereldwijde functies bekleed bij bedrijven van Walmart tot LVMH's Fendi en Moleskine.

In haar nieuwe rol als CMO van Gorillas zal Calvert leiding geven aan het wereldwijde marketing team en onderdeel zijn van de raad van bestuur. Ze gaat rechtstreeks rapporteren aan de oprichter en CEO Kağan Sümer.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws




Getir start met verkoop van G’woon private label

Bezorgdienst – Boodschappenbezorgdienst Getir breidt haar bestaande assortiment uit met circa 90 private labelproducten van G’woon. Het gaat om afbakbrood, ontbijtproducten, dranken, pasta, rijst, olijfolie, koekjes, snacks, schoonmaakmiddelen, wc-papier en dierenvoeding. De producten worden vanaf dinsdag ook aangeboden in de Gorillas-app.

Lees bericht

Getir en Uber Eats lanceren nieuwe partnership in Nederland

Bezorgdienst – Boodschappenbezorgdiensten Getir en Uber Eats hebben een nieuwe samenwerking aangekondigd waarmee klanten in Amsterdam, Amstelveen, Arnhem, Den Haag, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam en Utrecht de Uber Eats-app kunnen gebruiken om te bestellen uit het aanbod van Getir. Partijen hebben dat dinsdag bekendgemaakt.

Lees bericht


Samenwerking Getir en Thuisbezorgd.nl uitgebreid

Samenwerking – Flitsbezorger Getir en Thuisbezorgd.nl gaan meer samenwerken. Het assortiment alledaagse artikelen van Getir werd sinds mei al aangeboden op Thuisbezorgd.nl , maar daar wordt nu het assortiment van Gorillas aan toegevoegd. Alle producten worden rechtstreeks geleverd door Getir of Gorillas-bezorgers.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid