Grolsch blijft sponsor van FC Twente en het stadion


Sponsoring – Voetbalclub FC Twente en Koninklijke Grolsch verlengen hun samenwerking met nog eens 10 jaar. Daarmee blijft de naam van het stadion ook de komende 10 jaar ‘De Grolsch Veste’. Afgelopen maandag werden de handtekeningen gezet onder de nieuwe samenwerkingsovereenkomst. Grolsch blijft tot medio 2030 als sponsor én naamgever van het stadion verbonden aan de club. FC Twente en Grolsch zijn al bijna 54 jaar met elkaar verbonden in een partnerschap. Jacco Potkamp, directeur verkoop bij de bierbrouwer: “We geloven in het partnerschap met FC Twente en datgene wat we in al die jaren samen hebben opgebouwd.” Bron: @FoodClicks Sponsoring – Voetbalclub FC Twente en Koninklijke Grolsch verlengen hun samenwerking met nog eens 10 jaar. Daarmee blijft de naam van het stadion ook de komende 10 jaar ‘De Grolsch Veste’. Afgelopen maandag werden de handtekeningen gezet onder de nieuwe samenwerkingsovereenkomst. Grolsch blijft tot medio 2030 als sponsor én naamgever van het stadion verbonden aan de club. FC Twente en Grolsch zijn al bijna 54 jaar met elkaar verbonden in een partnerschap. Jacco Potkamp, directeur verkoop bij de bierbrouwer: “We geloven in het partnerschap met FC Twente en datgene wat we in al die jaren samen hebben opgebouwd.” Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws




Grolsch neemt nieuwe warmteleiding Twence in gebruik

Duurzaamheid – Bierbrouwerij  Grolsch in Enschede maakt vanaf vrijdag gebruik van duurzame warmte van Twence. Een primeur, want het is het eerste bedrijf dat rechtstreeks duurzame warmte van Twence ontvangt in de vorm van warm water en dit inzet voor industriële processen, zoals het opwarmen van pasteurs en spoelmachines.

Lees bericht

Bierbrouwer Grolsch produceert groen gas uit afvalwater

Duurzaamheid - Bierbrouwer Grolsch heeft met succes het eerste groen gas geproduceerd uit eigen afvalwater. Op het terrein van de brouwerij is een groen gasinstallatie geplaatst die jaarlijks 1 miljoen Nm3 groen gas uit biogas gaat produceren. Dit komt overeen met het gasverbruik van ongeveer 700 Twentse huishoudens.

Lees bericht


Grolsch doet kartonnen draagtrays in de ban

Bierbrouwer - Bierbrouwer Grolsch neemt afscheid van de kartonnen festivaldraagtray en schakelt volledig over op herbruikbare draagtrays van gerecycled plastic. De bierbrouwer wil daarmee de hoeveelheid afval op de festivalterreinen verkleinen en meer bewustwording bij de festivalbezoekers realiseren.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid