Jac. Bongers Dranken en Bierbrouwerij AB InBev gaan integreren


Overname - Jac. Bongers Dranken en Bierbrouwerij AB InBev willen per 1 januari 2020 gaan integreren en hebben daarvoor vandaag hun plannen bekend gemaakt. Het plan wordt nog voorgelegd aan de Autoriteit Consument & Markt (ACM) ter formele goedkeuring. Jac. Bongers Dranken, is een van de bekendste drankengroothandels van Nederland. Het bedrijf werkt al bijna 90 jaar samen met AB InBev, de laatste jaren ook op het gebied van logistiek. Door te integreren willen beide partijen nog beter inspelen op de wensen van horecaondernemers en consumenten. Jack Bongers: “Ik heb besloten me op een nieuwe uitdaging te richten en heb Bierbrouwerij AB InBev de mogelijkheid geboden ons bedrijf voort te zetten.” Pieter Anciaux, horecadirecteur bij Bierbrouwerij AB InBev: “Bongers is echt een begrip in met name Oost-Nederland en heeft een enorm goede naam, in het bijzonder als het gaat om klantgerichtheid.” Bron: @FoodClicks Overname - Jac. Bongers Dranken en Bierbrouwerij AB InBev willen per 1 januari 2020 gaan integreren en hebben daarvoor vandaag hun plannen bekend gemaakt. Het plan wordt nog voorgelegd aan de Autoriteit Consument & Markt (ACM) ter formele goedkeuring. Jac. Bongers Dranken, is een van de bekendste drankengroothandels van Nederland. Het bedrijf werkt al bijna 90 jaar samen met AB InBev, de laatste jaren ook op het gebied van logistiek. Door te integreren willen beide partijen nog beter inspelen op de wensen van horecaondernemers en consumenten. Jack Bongers: “Ik heb besloten me op een nieuwe uitdaging te richten en heb Bierbrouwerij AB InBev de mogelijkheid geboden ons bedrijf voort te zetten.” Pieter Anciaux, horecadirecteur bij Bierbrouwerij AB InBev: “Bongers is echt een begrip in met name Oost-Nederland en heeft een enorm goede naam, in het bijzonder als het gaat om klantgerichtheid.” Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws




Dormio en Roompot bereiken akkoord over 30 vakantieparken

Overname - Dormio Group en Roompot hebben voorwaardelijke overeenstemming bereikt over de verkoop van een dertigtal Nederlandse parken. Met de voorgenomen verkoop beoogt Roompot goedkeuring te ontvangen van de Nederlandse Autoriteit Consument en Markt (ACM) voor de overname van Landal GreenParks.

Lees bericht

Boon Food Group neemt twee Coop supermarkten over

Formulenieuws - Boon Food Group B.V. te Dordrecht heeft overeenstemming bereikt met Coop en de familie Schouten in Uddel over de overgang naar Boon’s Markt. Tevens heeft Boon Food Group overeenstemming bereikt over de overname van de Coop in Stompwijk ( gemeente Leidschendam). Hier zal een Boon’s Dagmarkt gevestigd worden.

Lees bericht


Ledenraden COOP en PLUS stemmen in met fusie

Supermarkten – De ledenraden Coop Nederland U.A (COOP) en PLUS hebben tijdens algemene ledenvergaderingen laten weten in te stemmen met de fusie tussen beide partijen. De instemming betekent een belangrijke stap richting de afronding van de fusie.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid