Kassaplatform Tebi start met Tap to Pay op iPhone in Nederland


Tap to Pay brengt de kosten van betalingen omlaag voor ondernemers volgens Tebi / Foto bij: Tebi

Introductie - Tebi introduceert als eerste kassaplatform Tap to Pay in Nederland. Iedereen kan nu een iPhone X of nieuwer gebruiken om betalingen te accepteren. Ook voor MKB-ers biedt het Tap to Pay voordelen.

Tap to Pay is de nieuwste innovatie op het alles-in-één platform van Tebi. Volgens Tebi's CEO Arnout Schuijff, tevens mede-oprichter van betaalprovider Adyen, is de introductie van Tap to Pay in Nederland een belangrijke stap voor ondernemers om kosten terug te dringen. “Voor hen betekent de introductie van Tap to Pay immers dat ze niet meer hoeven te investeren in een betaalterminal om contactloze betalingen te accepteren. Dit is handig voor degenen die een bedrijf willen starten maar tegen hoge kosten aanlopen.”

Alternatief

Voor grotere bedrijven biedt Tap to Pay op iPhone een extra alternatief om altijd betalingen te kunnen accepteren als bestaande pinapparaten niet werken, als het internet uitvalt of als een extra betaalpunt nodig is. Ondernemers die zich aanmelden voorTap to Pay kunnen dat tot 2024 zonder extra kosten doen, ter introductie. Vanaf januari kost een Tap to Pay-transactie €0,06 bovenop de kosten voor Tebi Payments.

Platform

Tebi is een alles-in-één platform voor bedrijven met kassa, betalingen, inventaris bijhouden, QR-bestellingen en meer.

Bron: Tebi/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Tikkie haalt met 6,6 miljard euro nieuw jaarrecord

Betalingen –In totaal is in 2023 voor ruim 6,6  miljard euro aan Tikkies verrekend. Het record van vorig jaar - 5,5 miljard euro - is hiermee opnieuw verbroken. Het totale bedrag dat sinds de start van Tikkie, ruim zeven jaar geleden, met de app is betaald, komt hiermee op ruim 25,2 miljard euro.

Lees bericht


Verzuimcijfer daalt, maar preventie en verzuimbeleid blijven belangrijk

Achtergrond - Het aanhoudend hoge ziekteverzuim in combinatie met de krappe arbeidsmarkt maakt inzet op preventie en goed verzuimbeleid door werkgevers belangrijker dan ooit, zeker in het mkb. Het project Loondoorbetaling bij Ziekte van MKB-Nederland en VNO-NCW houdt zich al enkele jaren bezig met het bewustmaken van ondernemers en het informeren over preventie en re-integratie.

Lees bericht

Tikkie groeit in 2022 naar jaarrecord van 5,5 miljard euro

Betaalwijze – In 2022 zijn er 130 miljoen Tikkies verstuurd met een gezamenlijke waarde van 5,5 miljard euro. Vorig jaar werd er nog voor 4,2 miljard aan Tikkies verstuurd. Het totale bedrag betekent niet alleen een jaarrecord, maar laat ook zien dat Tikkie steeds vaker worden gebruikt.

Lees bericht



Tikkie komt met nieuwe functionaliteit ‘Groepie’

Betalen – Betaalapp Tikkie - in 2016 gelanceerd om het betaalverkeer makkelijker te maken - voegt vanaf maandag een nieuwe functionaliteit toe aan de populaire app. Met ‘Groepie’ kunnen meerdere gebruikers groepsuitgaven bijhouden en verrekenen en zijn groepsbetalingen nog eenvoudiger te regelen.

Lees bericht

Schouten Europe bij top innovatieve MKB-foodbedrijven in Nederland

Verkiezing - Schouten Europe heeft een tweede plaats behaald in de prestigieuze KVK Innovatie Top 100. Het Brabantse familiebedrijf mag zich daarmee het meeste innovatieve MKB-foodbedrijf van Nederland noemen. Schouten ontwikkelt en produceert vlees- en visvervangers en behaalde de toppositie met haar plantaardige tonijn. De eerste plaats was voor Grown.bio dat een duurzaam alternatief voor piepschuim ontwikkelde.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid