Mark Rutte begint Dag van de Ondernemer met bezoek aan Central Park Voorburg


Horeca - Minister-president Rutte startte vrijdag de Dag van de Ondernemer met een bezoek aan hotel-restaurant Central Park in Voorburg van ondernemer Carsten Klint. “Het was een eer om de minister-president te mogen ontvangen”, aldus Klint. Hij gaf Mark Rutte een rondleiding om te laten zien welke werkzaamheden er achter de schermen van een restaurant plaatsvinden om de gast een ultieme beleving van een avondje uit te bieden. “Rutte was oprecht geïnteresseerd in mijn visie op het ondernemerschap in de horeca. Anders ondernemen zijn de twee kernwoorden die karakteristiek zijn voor mijn ondernemerschap en heb die meegekregen van goede vriend Aad Ouborg. Daarbij zoek ik grenzen op en ga samenwerkingen aan met bedrijven die elkaar versterken.” Positief Ook voorzitter Robèr Willemsen van brancheorganisatie Koninklijke Horeca Nederland is enthousiast over het bezoek van Rutte. “Elke dag weer staan duizenden horecaondernemers klaar om gastvrijheid te bieden. De horeca heeft een omzet van 17,2 miljard en er werken 367.500 medewerkers bij 45.300 ondernemers. Of het nou goed gaat of niet, in de horeca proberen we het altijd gezellig te maken en werken zo mee aan een positief gestemd Nederland. Of je vaste gast, toerist of zakelijk verblijft in de horeca, de ondernemers nemen het risico en dragen zo bij aan een belangrijk deel van de Nederlandse economie. Goed dat zij op de Dag van de Ondernemer daarvoor een dankwoord mogen ontvangen.” De Dag van de Ondernemer is een initiatief van MKB-Nederland en bedoeld om het ondernemerschap te vieren en ondernemers te bedanken voor hun durf en inzet. Bron: @FoodClicks Horeca - Minister-president Rutte startte vrijdag de Dag van de Ondernemer met een bezoek aan hotel-restaurant Central Park in Voorburg van ondernemer Carsten Klint. “Het was een eer om de minister-president te mogen ontvangen”, aldus Klint. Hij gaf Mark Rutte een rondleiding om te laten zien welke werkzaamheden er achter de schermen van een restaurant plaatsvinden om de gast een ultieme beleving van een avondje uit te bieden. “Rutte was oprecht geïnteresseerd in mijn visie op het ondernemerschap in de horeca. Anders ondernemen zijn de twee kernwoorden die karakteristiek zijn voor mijn ondernemerschap en heb die meegekregen van goede vriend Aad Ouborg. Daarbij zoek ik grenzen op en ga samenwerkingen aan met bedrijven die elkaar versterken.” Positief Ook voorzitter Robèr Willemsen van brancheorganisatie Koninklijke Horeca Nederland is enthousiast over het bezoek van Rutte. “Elke dag weer staan duizenden horecaondernemers klaar om gastvrijheid te bieden. De horeca heeft een omzet van 17,2 miljard en er werken 367.500 medewerkers bij 45.300 ondernemers. Of het nou goed gaat of niet, in de horeca proberen we het altijd gezellig te maken en werken zo mee aan een positief gestemd Nederland. Of je vaste gast, toerist of zakelijk verblijft in de horeca, de ondernemers nemen het risico en dragen zo bij aan een belangrijk deel van de Nederlandse economie. Goed dat zij op de Dag van de Ondernemer daarvoor een dankwoord mogen ontvangen.” De Dag van de Ondernemer is een initiatief van MKB-Nederland en bedoeld om het ondernemerschap te vieren en ondernemers te bedanken voor hun durf en inzet. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Rutte spreekt steun uit aan horeca en zoekt naar openingsmogelijkheden

Politiek – Minister-president Mark Rutte heeft in een gesprek met Koninklijke Horeca Nederland (KHN) zijn steun uitgesproken aan de ondernemers en medewerkers in de horeca en aangegeven dat hij in gezamenlijkheid met de sector wil kijken naar gefaseerde openingsmogelijkheden in december. Voor eind volgende week neemt hij een beslissing over de opening van de horeca voor kerst.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid