Paulo Peereboom vertrekt bij Makro Nederland


Paulo Peereboom vertrekt bij groothandel Makro Nederland aan het einde van het jaar

Groothandel - Paulo Peereboom, Chief Executive Officer (CEO) bij Makro Nederland, legt per 31 december 2021 zijn functie neer. Makro heeft dat donderdag bekendgemaakt.

Peereboom begon in januari 2018 bij Makro Nederland in zijn huidige functie. Tijdens zijn dienstverband bij Makro Nederland heeft hij zich ingezet voor de ontwikkeling naar een gezondere organisatie. Peereboom slaagde er de afgelopen 4 jaar in om Makro Nederland terug te brengen naar een positieve groei, terwijl hij eveneens de organisatie door meerdere corona-lockdowns leidde.

Wie Peereboom gaat opvolgen is nog niet bekend. Totdat er een permanente CEO wordt aangekondigd, zal met ingang van 1 januari 2022 de heer Fraser Parker (Executive Vice President verantwoordelijk voor België, Nederland, Oekraïne, Moldavië, Slowakije en Tsjechië) de rol van CEO bij Makro Nederland ad interim op zich nemen.

Bron: Makro/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws





Colruyt onderdeel Solucious neemt Belgische Valfrais over

Overname - Solucious, de foodservicespecialist van Colruyt Group, heeft het familiebedrijf Valfrais, gevestigd in Bastenaken, overgenomen. Volgens beide partijen vullen het assortiment, het klantenbestand en het werkgebied elkaar goed aan. Met overname van 100% van de aandelen zet Solucious in op verdere groei in foodservice.

Lees bericht


Slootweg (Bidfood) ziet nieuwe generatie horeca aankomen

Interview – Het gaat goed met Bidfood. De omzet zit ruim boven de 1 miljard euro en de leveringsgraad ligt boven de 98 procent. Toch zit CEO Dick Slootweg niet stil, want hij ziet ook de veranderingen in de foodservicesector. “Er is een nieuwe generatie ondernemers aan de slag gegaan in foodservice, die om nieuwe standaarden vraagt. Die veranderingen vragen ook aanpassingen van...

Lees bericht

Sligro-M heropent vernieuwde groothandel in Brussel

Groothandel – Op donderdag 7 december 2023 is de volledig vernieuwde vestiging van Sligro-M in Brussel heropend. De openingshandeling werd gezamenlijk verricht door Laurent Nys (directeur van de vroegmarkt Mabru), Ludivine de Magnanville (voorzitter van de Federatie Horeca Brussel) en Pierre Kral (Sligro-M vestigingsmanager).

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid