Peer Swinkels volgt Jan-Renier Swinkels op bij Swinkels Family Brewers


Benoeming - Jan-Renier Swinkels vertrekt als directievoorzitter bij Swinkels Family Brewers. Na twaalf jaar draagt hij het voorzitterschap over aan zijn neef Peer Swinkels. Jan-Renier stopt op een mooi moment; eind maart viert de brouwerij haar 300 jarig bestaan. Door zijn vertrek geeft hij het bedrijf ruimte voor doorstroming en vernieuwing, zo staat te lezen in het persbericht. Onder leiding van Reinier is het bedrijf fors gegroeid, zowel internationaal als in de portfolio van de brouwerij. Peer Swinkels neemt vanaf 17 april het stokje over als CEO van Jan Reinier Swinkels. Swinkels Family Brewers is de afgelopen jaren sterk gegroeid door onder andere de overname van de brouwerijen Palm, De Hoorn en Rodenbach, de uitbreiding van Holland Malt, de ontwikkeling van brouwerij Habesha in Ethiopië en de recente overnames van Bier&cO en brouwerij de Molen. Bron: @FoodClicks Benoeming - Jan-Renier Swinkels vertrekt als directievoorzitter bij Swinkels Family Brewers. Na twaalf jaar draagt hij het voorzitterschap over aan zijn neef Peer Swinkels. Jan-Renier stopt op een mooi moment; eind maart viert de brouwerij haar 300 jarig bestaan. Door zijn vertrek geeft hij het bedrijf ruimte voor doorstroming en vernieuwing, zo staat te lezen in het persbericht. Onder leiding van Reinier is het bedrijf fors gegroeid, zowel internationaal als in de portfolio van de brouwerij. Peer Swinkels neemt vanaf 17 april het stokje over als CEO van Jan Reinier Swinkels. Swinkels Family Brewers is de afgelopen jaren sterk gegroeid door onder andere de overname van de brouwerijen Palm, De Hoorn en Rodenbach, de uitbreiding van Holland Malt, de ontwikkeling van brouwerij Habesha in Ethiopië en de recente overnames van Bier&cO en brouwerij de Molen. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



Swinkels ontvangt ‘duurzaamste brouwerij award’

Award - Bij de World Beer Awards heeft Swinkels Family Brewers de titel ‘Sustainable brewery of the year’ gewonnen. In de Icons of Beer-competitie, een internationale organisatie die ook jaarlijks de beste bieren waardeert, worden brouwerijen geprezen die hun stempel op de bierindustrie drukken. De jury beoordeelt hierbij brouwerijen op hun innovativiteit en inzet op het gebied van duurzaamheid.

Lees bericht

The Bar by Bavaria open op Eindhoven Airport

Luchthaven – Op Eindhoven Airport is na een verbouwing The Bar by Bavaria geopend. De verbouwing en uitbreiding van dit horecaconcept is gebeurd in samenwerking met Vermaat, Eindhoven Airport NV, PSV en Royal Swinkels Family Brewers.

Lees bericht

Nieuw platform voor hospitalitybranche Daily Trade Fair Venlo

Inspiratieplatform - Op 24 september 2023 opent Daily Trade Fair Venlo, een nieuw beursconcept waar professionals in de hospitality- en interieurbranche zich jaarrond kunnen laten inspireren en inkopen kunnen doen. Op 15.000 m2 pakken leveranciers uit met een eigen showroom rondom een showkeuken die ook als restaurant en eventruimte kan worden ingezet. Daarnaast zijn diverse ruimtes beschikbaar voor internationale evenementen, beurzen en congressen.

Lees bericht



Bavaria en Houben introduceren Bavaria worstenbrood

Actie – De derde maandag van januari wordt aangeduid als Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar. Reden voor de Brabantse familiebrouwer Bavaria de handen ineen te slaan met de Brabantse worstenbroodbakker Houben Worstenbrood en op de ‘worst day of the year’ te komen met Bavaria Worstenbrood.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid