Remia geeft nuggets een impuls met Chick’n Chick’n concept


Het Chick'n Chick'n-concept van Remia Professioneel

Introductie – Remia heeft een kant-en-klaar concept uitgewerkt om het snackmoment met (kip)nuggets met Sweet & sour en Smokey BBQ saus in cups aantrekkelijker te maken, zodat het beter gepresenteerd kan worden.

Het concept is eenvoudig: via de grossier bestellen geïnteresseerden de nuggets en de Remia Burger & Grill sauzen en vervolgens verzorgt Remia de assortimentsuitbreiding met ondersteunend POS materiaal zoals een narrow casting beeld, counterkaart en wobbler.

Kipproducten zijn zeer populair en het aanbod van verschillende kipsnacks blijft groeien. Ook omdat de kipsnacks in trek zijn bij zowel kinderen als volwassenen. Bovendien is kip geschikt voor elke bevolkingsgroep.

Door de nuggets aan te bieden met de keuze uit twee sauzen en drie portiegrootte, kun je als ondernemer het verschil maken en je klanten verrassen. Tegelijkertijd biedt het de mogelijkheid door pro-actief saus mee te verkopen als er om een portie nuggets gevraagd wordt. Dit maakt het aanbod voor de klant leuker, de klant mag zelf zijn saus uitkiezen, en de kassa-aanslag wordt hoger.

Twee sauzen

De Sweet & Sour saus heeft een goede balans tussen zoet en zuur, dankzij de toevoeging van abrikozenpuree. De stevige BBQ saus heeft een authentiek karakter door de unieke kruidenmix in combinatie met  Hickory Wood rooksmaak, zo laat leverancier Remia professioneel weten.

Bron: Remia/@FoodClicks

POS-materiaal bij Chick'n Chick'n
Twee smaakvarianten

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Drukke eerste dag bij Gastvrij Rotterdam

Vakbeurzen – Het was druk op de eerste beursdag van Gastvrij Rotterdam. De beurs die groter is dan de vorige editie, kende op bepaalde momenten zelfs opstoppingen in de gangpaden, wat tamelijk uniek is voor de Rotterdamse horecabeurs. De drukte liet zien dat het enthousiasme in de horeca groot is, ondanks de wellicht wat sombere geluiden over de nabije toekomst van...

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid