Restaurant The Pantry viert heropening horeca in kerstsferen


Jerome Hoogstraten en zijn vrouw Renate

Ludiek – Heropenen in kerstsfeer. Dat doet het oer-Hollandse restaurant The Pantry in Amsterdam. Omdat het restaurant niet open kon zijn tijdens ‘een van de gezelligste feestdagen van het jaar’, is nu besloten dat in te halen bij de heropening van de horeca op 5 juni.

De meteorologische zomer mag dan zijn begonnen, bij The Pantry in Amsterdam zijn ze van zaterdag 5 tot en met zaterdag 12 juni in kerststemming. “We gaan alsnog kerst 2020 vieren”,  laten de eigenaren Jerome Hoogstraten en zijn vrouw Renate weten. Het restaurant is een week lang in kerstsfeer, compleet versierd met kerstverlichting, kerstballen, een kerstboom, ‘sneeuw’ en bijbehorende kerstmuziek. Voor gasten die komen lunchen of dineren, ligt er een cadeautje klaar.

“Als je ons vraagt wat wij de afgelopen 6 maanden door de tweede lockdown in deze coronatijd het meest gemist hebben, is dat kerst 2020”, aldus Jerome Hoogstraten. Het idee om in kerstsfeer te openen, ontstond direct toen bekend werd dat de restaurants weer open mochten. Kerst neemt binnen The Pantry ook een speciale plaats in. “De gezellige entourage, de muziek en de versiering in het restaurant hebben altijd iets magisch. In ons team is er altijd een speciale stemming in de kersttijd. De sfeer en warmte die je terug krijgt van de gasten die genieten: dat hebben we het meeste gemist in de afgelopen tijd. Daarom dachten we: we vieren gewoon alsnog kerst 2020.”

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Marco van Bergen sluit zijn Udens toprestaurant OONIVOO

Horeca - Het Udense toprestaurant OONIVOO WineSpired sluit per 30 december 2023 definitief de deuren. Dat heeft eigenaar Marco van Bergen laten weten. Inflatie en de energiecrisis, die volgen op het verlies van de Michelinster en drie horecalockdowns zijn de reden. Hij is nog op zoek naar een partij die de lopende huurovereenkomst en de inrichting van het restaurant wil overnemen.

Lees bericht



RIJKS na ingrijpende verbouwing weer open

Horeca - Na een ingrijpende renovatie opent RIJKS, het restaurant van het Rijksmuseum, opnieuw haar deuren aan het Museumplein. “Na bijna 10 jaar werd het tijd voor de next step. In het nieuwe RIJKS hebben we meegenomen wat we hebben geleerd in de afgelopen jaren. We zijn de verbeterde versie van onszelf geworden,” aldus Executive Chef Joris Bijdendijk namens zijn team.

Lees bericht

Joris Peters zoekt opvolger Aan de Zweth in Schipluiden

Restaurant - Chef-eigenaar Joris Peters zoekt een opvolger voor de exploitatie van zijn restaurant Aan de Zweth in Schipluiden. Het tussen Rotterdam en Delft gelegen restaurant wordt ter overname aangeboden omdat de ondernemer elders een nieuwe uitdaging wil aangaan in een kleiner restaurant.

Lees bericht


Nieuwe kapitaalinjectie moet zorgen voor verdere groei Cheflix

Platform – De Netflix van sterrenchefs, Cheflix, heeft in een nieuwe kapitaalronde 1 miljoen euro opgehaald bij diverse investeerders. Onder de investeerders zijn de founders van scale-ups zoals Creative Fabrica en Studocu. Hoewel er ook interesse was van een groot mediaconcern uit de Verenigde Staten, hebben de founders van Cheflix, Thomas van Burg en Jeroen van den Brink, toch gekozen voor investeerders...

Lees bericht

Nice to Meat in de race voor beste steak ter wereld

Verkiezing - De Nederlandse horecaslagerij en vleesimporteur Nice to Meat in Almere is vorige week tijdens de internationale World Steak Challenge – de ‘Oscars voor steaks’ – volop in de prijzen gevallen. Een tachtigkoppige vakjury van slagers en chefs bekroonde de inzendingen van Nice to Meat met maar liefst acht gouden medailles, twee zilveren medailles en een bronzen medaille. Uit de winnaars...

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid