Superunie breidt operationele directie uit


Supermarkt - Inkooporganisatie Superunie breidt de operationele directie uit met twee nieuwe functies: CPO Food/ Non Foods en CPO Fresh. Hiermee wil de organisatie zich verder strategisch voorbereiden op de toekomst.

Deze langetermijnstrategie wordt samen met de leden en het management van Superunie vormgegeven. Sander Evers, voorheen adjunct-directeur Inkoop bij Superunie, zal de verantwoordelijkheid van CPO Food/ Non Foods op zich nemen. De functie van CPO Fresh wordt na de zomerperiode ingevuld.

De statutaire directie van Superunie blijft uit de huidige drie functionarissen bestaan: algemeen directeur (Dick Roozen), inkoopdirecteur (Gerard van Dulmen) en de Chief Financial Officer (Bas van Maren). De operationele directie bestaat na de aanpassing uit vijf leden.

Superunie is de inkoopcoöperatie die in Nederland dertien onafhankelijke supermarktorganisaties vertegenwoordigt. De leden van Superunie beleveren samen meer dan 1.700 supermarkten.

Bron: FoodPersonality/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Tags: superunie

Gerelateerd nieuws

Getir start met verkoop van G’woon private label

Bezorgdienst – Boodschappenbezorgdienst Getir breidt haar bestaande assortiment uit met circa 90 private labelproducten van G’woon. Het gaat om afbakbrood, ontbijtproducten, dranken, pasta, rijst, olijfolie, koekjes, snacks, schoonmaakmiddelen, wc-papier en dierenvoeding. De producten worden vanaf dinsdag ook aangeboden in de Gorillas-app.

Lees bericht



Winnaars FoodAwards 2023 bekend gemaakt

Verkiezing - Op kasteel Amerongen zijn woensdagavond de jaarlijkse FoodAwards uitgereikt. 12 introducties uit 2022 werden door de jury beloond met een FoodAward. De uitverkiezing van de FoodAwards is een initiatief van FoodPersonality en vond voor de 25e keer plaats.

Lees bericht




Telesuper bezorgt binnenkort alle online bestellingen Coop-filialen

Interview - Telesuper is een betrekkelijk jonge speler op de markt van boodschappenbezorging, maar wel eentje die fors groeit. Gestart met de bezorging van het Coop-assortiment bij zorginstellingen, kinderdagverblijven en kleinere bedrijfslocaties, gaat het e-commerce bedrijf dit jaar de thuisbezorging regelen voor alle Coop-filialen. En dat vanuit een nieuw duurzaam dc in Almere.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid