Thuisbezorgd.nl komt met extra pakket ter ondersteuning restaurants


Op Nieuwjaarsdag liggen de bestellingen drie keer hoger dan op een normale dag

Bezorgdienst - Thuisbezorgd.nl, 's lands grootste etenbestelsite, komt met nieuwe maatregelen om restaurants te ondersteunen, naar aanleiding van de aankondiging van de regering om de horeca de komende maand in zijn geheel te sluiten. Eerder verlaagde de bezorgdienst al de afhaalcommissie tijdelijk tot 0% en trok het extra personeel aan voor het bezorgen,

Volgens Thuisbezorgd.nl heeft een meerderheid van de restaurants die zijn aangesloten bij de bestelsite de afgelopen maanden de omzet met bijna 50% zien groeien. Maar die groei zit niet bij elk restaurant. Voor sommige is de situatie ronduit slecht. Het gaat dan vooral om de restaurants die normaal gesproken slechts een deel van hun omzet halen uit bezorging en dus voor het grootste deel afhankelijk zijn van tafelreserveringen, of afhaalbestellingen. Thuisbezorgd is van mening dat de verplichte sluiting nu zal leiden tot het wegvallen van de volledige omzet bij die locaties. Maar vaak  zijn die restaurants partner van Thuisbezorgd.nl's eigen bezorgdienst Scoober, die actief is in de grote steden. Bezorgers die herkenbaar zijn aan de e-bikes en oranje bezorgtassen en ook in dienst zijn van Thuisbezorgd en verzekerd. Voor die restaurant heeft Thuisbezorgd het volgende ondersteuningspakket bedacht:

- Een korting van 25% op de Scoober commissie.

- De bezorging zelf wordt hierdoor zo goed als kosteloos voor de aangesloten restaurants;

- 0% commissie voor nieuwe restaurant aanmeldingen; en

- De commissie voor afhaalbestellingen, welke in maart al tijdelijk afgeschaft was, blijft 0%.

De maatregelen gaan per direct in en blijven van kracht tijdens de sluiting van de horeca in de komende maand.

Tevens zet Thuisbezorgd.nl in op:

- Versnelde uitbreiding van de huidige Scoober steden Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Almere, Den Bosch, Enschede, Leiden, Maastricht en Tilburg. Op zeer korte termijn worden Breda, Arnhem, Nijmegen, Apeldoorn en Amersfoort toegevoegd. Nijmegen start reeds vandaag;

- Uitbreiding bezorggebieden in een aantal van de huidige steden; en

- De werving van honderden extra bezorgers en ondersteunend personeel.

Thuisbezorgd.nl laat weten dat het verdere ondersteuningsmaatregelen in de toekomst niet uitsluit.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Thuisbezorgd reikt awards uit aan beste bezorgrestaurants

Verkiezing - Thuisbezorgd.nl reikt jaarlijks de awards uit voor de beste bezorgrestaurants van Nederland. Burgers & Frites uit Rotterdam kwam net als vorig jaar als winnaar uit de bus en ontving de titel: Beste bezorgrestaurant van Nederland. Het was de tiende keer dat de awards werden uitgereikt.

Lees bericht


Thuisbezorgd.nl verlengt sponsorship met UEFA

Sponsoring - Het moederbedrijf van Thuisbezorgd.nl, Just Eat Takeaway.com, verlengt haar partnership met de UEFA Champions League, UEFA Europa League en UEFA Europa Conference League tot 2027, waarmee het totale aantal UEFA-competities dat het bedrijf ondersteunt op 11 komt.

Lees bericht

‘Picnic-klant bestelt steeds gezondere producten’

Analyse  – Nederlanders kiezen steeds vaker voor gezonde boodschappen als fruit en zuivel. Conference peren, Griekse yoghurt en tropisch fruit behoorden het afgelopen jaar tot de snelste stijgers op het boodschappenlijstje bij Picnic. Dat blijkt uit een analyse van de online supermarkt op basis van bestelgegevens van ruim één miljoen Nederlandse huishoudens.

Lees bericht







© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid