Thuisbezorgd.nl komt met extra pakket ter ondersteuning restaurants


Bezorgdienst - Thuisbezorgd.nl, 's lands grootste etenbestelsite, komt met nieuwe maatregelen om restaurants te ondersteunen, naar aanleiding van de aankondiging van de regering om de horeca de komende maand in zijn geheel te sluiten. Eerder verlaagde de bezorgdienst al de afhaalcommissie tijdelijk tot 0% en trok het extra personeel aan voor het bezorgen,

Volgens Thuisbezorgd.nl heeft een meerderheid van de restaurants die zijn aangesloten bij de bestelsite de afgelopen maanden de omzet met bijna 50% zien groeien. Maar die groei zit niet bij elk restaurant. Voor sommige is de situatie ronduit slecht. Het gaat dan vooral om de restaurants die normaal gesproken slechts een deel van hun omzet halen uit bezorging en dus voor het grootste deel afhankelijk zijn van tafelreserveringen, of afhaalbestellingen. Thuisbezorgd is van mening dat de verplichte sluiting nu zal leiden tot het wegvallen van de volledige omzet bij die locaties. Maar vaak  zijn die restaurants partner van Thuisbezorgd.nl's eigen bezorgdienst Scoober, die actief is in de grote steden. Bezorgers die herkenbaar zijn aan de e-bikes en oranje bezorgtassen en ook in dienst zijn van Thuisbezorgd en verzekerd. Voor die restaurant heeft Thuisbezorgd het volgende ondersteuningspakket bedacht:

- Een korting van 25% op de Scoober commissie.

- De bezorging zelf wordt hierdoor zo goed als kosteloos voor de aangesloten restaurants;

- 0% commissie voor nieuwe restaurant aanmeldingen; en

- De commissie voor afhaalbestellingen, welke in maart al tijdelijk afgeschaft was, blijft 0%.

De maatregelen gaan per direct in en blijven van kracht tijdens de sluiting van de horeca in de komende maand.

Tevens zet Thuisbezorgd.nl in op:

- Versnelde uitbreiding van de huidige Scoober steden Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Almere, Den Bosch, Enschede, Leiden, Maastricht en Tilburg. Op zeer korte termijn worden Breda, Arnhem, Nijmegen, Apeldoorn en Amersfoort toegevoegd. Nijmegen start reeds vandaag;

- Uitbreiding bezorggebieden in een aantal van de huidige steden; en

- De werving van honderden extra bezorgers en ondersteunend personeel.

Thuisbezorgd.nl laat weten dat het verdere ondersteuningsmaatregelen in de toekomst niet uitsluit.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsIn steeds meer steden McDelivery

Formulenieuws – Het laten thuisbezorgen van Happy Meals en Big Macs kan in steeds meer steden. Onlangs is weer een groot aantal McDonald’s restaurants aangesloten op de netwerken van Uber Eats en Thuisbezorgd.nl.

Lees bericht

Uber Eats breidt uit met vijf nieuwe bezorgsteden

Bezorgdienst – Uber Eats breidt uit in Nederland en is vanaf vandaag beschikbaar in Leeuwarden, Nieuwegein, Den Helder, Alphen a/d Rijn en Gouda. De keuze voor deze steden is gebaseerd op data die duidelijk maakt dat er in deze steden veel interesse is in de bezorg-app.

Lees berichtPathé en Thuisbezorgd.nl starten samenwerking Pathé Delivery

Bioscopen – Een dag nadat Pathé laat weten dat de bezoekers tijdelijk eigen eten en drinken mee mogen nemen, omdat de eet- en drink shops en buffetten moeten sluiten door de coronamaatregelen, maakt de bioscoopketen bekend een samenwerking te hebben opgezet met Thuisbezorgd.nl. Beide bedrijven zijn in Amsterdam gestart met Pathé Delivery zodat de bioscoopsnacks thuis kunnen worden gegeten.

Lees bericht
© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid