Van Geloven neemt Swinkels over


Overname – Snackfabrikant Van Geloven heeft vandaag bekend gemaakt dat het Swinkels Snackery & Backery overneemt. Swinkels Snackery & Backery is een vooraanstaande producent van kaassoufflés en bladerdeeg producten gevestigd in Cuijk. Het bedrijf is in de afgelopen jaren sterk gegroeid met name door de succesvolle opmars van het merk Souflesse kaassoufflés in de Nederlandse foodservicemarkt. Het bedrijf realiseerde in 2015 een omzet gerealiseerd van 8 miljoen euro met 24 medewerkers. De overname past volgens Van Geloven in de internationale groeistrategie die het bedrijf voorstaat en de sterke mogelijkheden die het bedrijf ziet in kaasproducten. Tevens denkt Van Geloven met de overname de positie binnen de Nederlandse Foodservice markt te versterken Van Geloven maakte vorige maand bekend de snackmerken Van Dobben en Kwekkeboom van Royaan over te nemen, Van Geloven zelf werd eerder overgenomen door frietfabrikant McCain. Bron: Van Geloven/@FoodClicks Overname – Snackfabrikant Van Geloven heeft vandaag bekend gemaakt dat het Swinkels Snackery & Backery overneemt. Swinkels Snackery & Backery is een vooraanstaande producent van kaassoufflés en bladerdeeg producten gevestigd in Cuijk. Het bedrijf is in de afgelopen jaren sterk gegroeid met name door de succesvolle opmars van het merk Souflesse kaassoufflés in de Nederlandse foodservicemarkt. Het bedrijf realiseerde in 2015 een omzet gerealiseerd van 8 miljoen euro met 24 medewerkers. De overname past volgens Van Geloven in de internationale groeistrategie die het bedrijf voorstaat en de sterke mogelijkheden die het bedrijf ziet in kaasproducten. Tevens denkt Van Geloven met de overname de positie binnen de Nederlandse Foodservice markt te versterken Van Geloven maakte vorige maand bekend de snackmerken Van Dobben en Kwekkeboom van Royaan over te nemen, Van Geloven zelf werd eerder overgenomen door frietfabrikant McCain. Bron: Van Geloven/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Horecava toont te weinig antwoorden op de horeca-uitdagingen

Vakbeurzen - Afgelopen week kon horeca minnend Nederland zich op de Horecava weer te goed doen aan allerlei hapjes en drankjes en andere inspiratie voor de foodservicesector. Volgens de organisatie bezochten ruim 64.000 bezoekers deze foodbeurs voor professionals. Veel nieuws kregen die niet te zien. Natuurlijk er waren aanbieders met nieuwe snacks, nieuwe verpakkingen, maar veel verder dan een ander kleurtje,...

Lees bericht



Jan Aaltzen Linde (Van Geloven):  ‘Leverbetrouwbaarheid is grootste prioriteit’

Interview - De gehele foodserviceketen heeft momenteel te maken met inflatie, personeelstekort, gestegen energie- en grondstofprijzen en als gevolg daarvan mindere servicelevels. Ook Van Geloven ontkomt hier niet aan, vertelt ceo Jan Aaltzen Linde. Maar hij heeft er alle vertrouwen in dat het goed komt. “We werken aan structurele oplossingen en dat begint z’n vruchten af te werpen.”

Lees bericht

Jan Aaltzen Linde nieuwe voorzitter van de AKSV

Benoeming - Jan Aaltzen Linde, Managing Director van Van Geloven, is per 1 januari 2023 benoemd als nieuwe voorzitter van de Algemene Kokswaren- en Snackfabrikanten Vereniging (AKSV). Hij volgt Ronald Prince op die onlangs is benoemd tot voorzitter van de FNLI.

Lees bericht


McCain Foods neemt Scelta Products over

Overname - McCain Foods heeft Scelta Products, Nederlands producent van diepgevroren snackproducten op basis van groenten, overgenomen. Hiermee voegt McCain waarde toe aan haar groeiende business in plantaardige hapjes en snacks.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid