Zuster Evie breidt management uit


Management Team Zuster Evie. V.l.n.r. Franka Verriet, Eline Tromp-Vrielink, Annet Nijbroek en Maaike Waarts

Management - Per 1 juli 2021 treden Annet Nijbroek en Maaike Waarts toe tot het managementteam van Zuster Evie als management trainees. Zuster Evie is een franchiseformule voor lokaal gemaakte lekkernijen, opgericht door Eline Tromp-Vrielink in 2014.

De formule heeft 20+ franchisenemers in heel Nederland en wordt gerund vanaf het hoofdkantoor in een oude kerk in Oss. Operationeel directeur Franka Verriet over de uitbreiding van het MT: “Zuster Evie is een franchiseformule maar eigenlijk zijn we een community van gelijkgestemde ondernemers.” Annet Nijbroek over haar stap: “Ik ben al 5 jaar met veel plezier franchisenemer bij Zuster Evie en heb het bedrijf zien groeien van een start-up naar een steeds professionelere organisatie. Juist omdat ik nog weet hoe het in het begin was, wil ik me graag inzetten om beginnende “zusters“ te helpen met hun ondernemersavontuur. Ik heb dan ook aangeboden om een onboarding programma en een trainingsprogramma op te zetten. Dat bleek ook een lang gekoesterde wens van Franka en Eline te zijn.”

Ook Maaike Waarts heeft haar eigen redenen. “Ik ben een creatief persoon en zie constant nieuwe dingen die leuk zijn. Na 5 jaar franchisenemer loop je dan toch tegen de grenzen aan van wat kan binnen een dergelijke constructie. Omdat Zuster Evie al een formulemanager heeft, dacht ik niet dat er ruimte zou zijn. Maar in ons gesprek gaf Eline aan dat er nog veel lange termijn plannen liggen waar hulp bij gezocht werd. Ik hoop dan ook veel te leren en mee te kunnen denken over de koers van de organisatie.”

Bron: Zuster Evie/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws




Antonio Stroes verkoopt deel Kwalitaria aan Antea

Formulenieuws – Antonio Stroes, oprichter en aandeelhouder van cafetariaformule Kwalitaria, heeft een deel van zijn aandelen verkocht aan investeringsmaatschappij Antea. Hiermee gaat het cafetariabedrijf een volgende fase in, die zich richt op overnames en ook gericht is op de zakelijke markt.

Lees bericht

Broers van der Wende openen tweede Spare Rib Express

Formulenieuws - Al maanden keken de broers uit naar de opening van hun tweede Spare Rib Express. Na Drachtsteden wilden zij een tweede locatie in Sliedrecht om hun gasten van een snelle bezorgmaaltijd te voorzien. Onlangs werd het bezorgrestaurant officieel geopend.

Lees bericht






© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid