Dunkin’ opent eerste Belgische vestiging in Antwerpen


Formulenieuws - Koffie- en donutformule Dunkin’ opent op 17 juni aan de Keyserlei in Antwerpen de deuren van de eerste Belgische vestiging.

De opening makt onderdeel uit van een master franchiseovereenkomst, die eerder werd getekend  met Amba Douad B.V.. In deze overeenkomst zijn afspraken gemaakt over de komst van vijftien Belgische filialen. De eigenaren van Amba Douad B.V. zijn ook verantwoordelijk voor de exploitatie en groei van Dunkin’ in Nederland. “We zijn blij ons merk uit te mogen breiden naar België”, aldus Nabil Besali, master franchiseondernemer Nederland en België. “We denken dat ons assortiment goed aansluit bij de wensen van de Belgische consument.” De vestiging in Antwerpen wordt de uitvalsbasis voor de verdere groei in België. De Dunkin’ donuts zijn in België ook online te bestellen.

Bron: @FoodClick

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws




Van der Valk neemt meerderheidsbelang in Dunkin’

Formulenieuws - Van der Valk International (VDVI) heeft een meerderheidsbelang verkregen in Dunkin’ Nederland en België. VDVI ziet de deelneming als een belangrijke stap in het verder verbreden van de hospitality dienstverlening. Voor Dunkin’ in Nederland en België betekent de samenwerking een fase van verdere groei.

Lees bericht




De Sunt-donut van geredde bannen wordt gebakken

Introductie - Donuts die niet worden gefrituurd, maar gebakken in de oven, is al een innovatie. Maar als die donuts dan ook nog eens gemaakt zijn van geredde bananen, dan wordt het product helemaal bijzonder. Food pionier Sunt introduceert de snack.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid