Eetgemak neemt FoodforCare over en versterkt zorgpositie


Ronald Holtzer (l) van Eetgemak en Siebe Geerdsema van FoodforCare tijdens het tekenen van de overname / Foto bij: Eetgemak

Zorg - FoodforCare, opgericht onder de Koninklijke Van den Boer Groep, wordt overgenomen door Eetgemak. FoodforCare krijgt met Eetgemak een partner die reeds stevig verankerd is in de zorg en waarmee de verdere groei-ambities verwezenlijkt kunnen worden.

FoodforCare wordt onderdeel van de Eetgemak groep, echter een deel van de productie zal in eerste instantie in Veghel blijven. Willem de Boer, Algemeen directeur a.i.: “Koninklijke Van den Boer Groep heeft aan de wieg gestaan van FoodforCare. Op wetenschappelijke basis is een heel mooi concept ontwikkeld voor catering in de zorg.”.

Versterking

Met FoodforCare heeft Eetgemak haar gewenste versterking binnen de ziekenhuis- en zorgmarkt gevonden. Algemeen directeur Ronald Holtzer van Eetgemak:‘’FoodforCare past uitstekend binnen onze nieuwe strategie waarin het stimuleren van gezonde voeding nog meer centraal staat. Het is voor ons de perfecte versterking in de zorgmarkt doordat er op wetenschappelijke basis invulling wordt gegeven aan meerdere eetmomenten. Door dit partnership kunnen er in de toekomst nóg meer patiënten genieten van gezonde maaltijden”. Siebe Geerdsema, algemeen directeur FoodforCare: ”Wij zijn erg blij met Eetgemak als sterke partner om samen nieuwe innovaties mee te realiseren. Eetgemak heeft een groot netwerk in de zorg, we delen dezelfde visie op het gebied van eten, drinken en gastvrijheid en versterken elkaar in de ambitie om dé voedingsautoriteit binnen het zorglandschap te worden.”

Eetgemak levert dagelijks zo’n 25.000 verse en gezonde maaltijden aan ziekenhuizen en zorginstellingen in Nederland en België. Net als bij Eetgemak, worden alle gerechten bij FoodforCare ontwikkeld met verse en gezonde ingrediënten die voorzien in de noodzakelijke voedingswaarden en bijdragen aan het herstel voor de patiënt.

Bron: Eetgemak/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Langjarige samenwerking tussen Cedrah en Zorgboodschap

Zorg - Zorggroep Cedrah heeft voor zijn verzorgings- en verpleeghuizen een langjarige overeenkomst afgesloten bij Zorgboodschap, onderdeel van de Boon Food Group, voor het leveren van al het eten en drinken. Het bedrijf gaat koelverse maaltijden leveren onder de naam Zorgmaaltijd aan Zorgboodschap, naast de samenwerking met Eetgemak.

Lees bericht


Intrakoop verlengt samenwerking met Zorgboodschap

Zorg - Zorgboodschap heeft per 1 maart haar samenwerkingsovereenkomst met Intrakoop, de grootste inkoopcoöperatie van de zorg, verlengd met 5 jaar. Door de overeenkomst kunnen de leden van Intrakoop gebruik blijven maken van de oplossingen voor eten en drinken van Zorgboodschap en Eetgemak. Naast het leveren van eten en drinken zorgt Zorgboodschap ook voor de maattijdconcepten. Het bedrijf werkt hierin samen...

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid