Hanos Utrecht-Nieuwegein heropent dinsdag 7 november


Tijdens de heropening van de vestiging Hanos Utrecht-Nieuwegein is er ook ruimte om kennis te maken met het gastronomische karakter van de regio

Groothandel - Dinsdag 7 november aanstaande wordt de Hanos Utrecht-Nieuwegein heropend. De locatie gaat open na een forse verbouwing en uitbreiding.

De vestiging opent om 07.00 uur al de deuren waarna er een culinair programma om 9.30 uur begint. Om 11.00 uur verrichten vervolgens Nicolette van Dam samen met vestigingsmanager Marcel van Gent de officiële openingshandeling. Vanaf 9:30 uur is het mogelijk om plaats te nemen aan één van de Chef’s Tables waaraan gastronomische noviteiten van de FoodXperience-chefs van Hanos zijn te proeven. Ook is er een foodmarket met specialisten van de versafdelingen en leveranciers ingericht. Op de vernieuwde patisserie afdeling is Rudolph’s Bakery aanwezig.

Tijdens de heropening is er ook ruimte om kennis te maken met het gastronomische karakter van de regio. Chefs uit de regio Utrecht-Nieuwegein nemen voor één dag Relais du Marché over. Tussen 12.00 uur en 18.00 uur kunnen geïnteresseerden gastronomisch genieten van de signatuurgerechten van Arturo Dalhuisen (Restaurant Voltaire* in Leersum), Tommy Janssen (Restaurant Maeve* in Utrecht), Tommy den Hartog (Restaurant 273 in Utrecht), Sander Spruijt (Restaurant De Burgemeester* in Linschoten) en Ollie Schuiling (Restaurant Kasteel Heemstede* in Houten).

Hanos Utrecht-Nieuwegein

Hanos Utrecht-Nieuwegein is in 2009 geopend, verbouwd in 2016 en heeft in 2023 een flinke uitbreiding en metamorfose gekregen. De zelfbedieningsgroothandel heeft een oppervlakte van meer dan 20.000 vierkante meter, bestaande uit meer dan 2000 vierkante meter versafdeling en een non-food afdeling van 1.800 vierkante meter met meer dan 12.500 non-foodproducten. Verder zijn er meer dan 2.400 verschillende wijnen en ruim 750 soorten kaas.

Bron: Hanos/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws





Colruyt onderdeel Solucious neemt Belgische Valfrais over

Overname - Solucious, de foodservicespecialist van Colruyt Group, heeft het familiebedrijf Valfrais, gevestigd in Bastenaken, overgenomen. Volgens beide partijen vullen het assortiment, het klantenbestand en het werkgebied elkaar goed aan. Met overname van 100% van de aandelen zet Solucious in op verdere groei in foodservice.

Lees bericht


Slootweg (Bidfood) ziet nieuwe generatie horeca aankomen

Interview – Het gaat goed met Bidfood. De omzet zit ruim boven de 1 miljard euro en de leveringsgraad ligt boven de 98 procent. Toch zit CEO Dick Slootweg niet stil, want hij ziet ook de veranderingen in de foodservicesector. “Er is een nieuwe generatie ondernemers aan de slag gegaan in foodservice, die om nieuwe standaarden vraagt. Die veranderingen vragen ook aanpassingen van...

Lees bericht

Sligro-M heropent vernieuwde groothandel in Brussel

Groothandel – Op donderdag 7 december 2023 is de volledig vernieuwde vestiging van Sligro-M in Brussel heropend. De openingshandeling werd gezamenlijk verricht door Laurent Nys (directeur van de vroegmarkt Mabru), Ludivine de Magnanville (voorzitter van de Federatie Horeca Brussel) en Pierre Kral (Sligro-M vestigingsmanager).

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid