KFC introduceert Zinger-bitterbal en bouwt molen om tot bezorglocatie


Formulenieuws – Ter ere van de introductie van KFC’s Zinger bitterballen is in Rotterdam een oer-Hollandse molen omgedoopt tot tijdelijk bezorgrestaurant. De voormalige specerijenmolen ‘De Ster’ aan de Kralingse Plas is daarmee deze week terug te vinden in de Uber Eats app.

De pittige Zinger bitterbal is de eerste oer-Hollandse snack van de Amerikaanse restaurantketen en voorzien van het Beter Leven Keurmerk. De bitterballen zijn op smaak gebracht met de pittige Zinger-ingrediënten, vandaar ook de naam. Daarmee zijn het volgens KFC ‘s werelds eerste spicy gekruide kipbitterballen. De bitterballen worden geserveerd met een zoetzure mosterdsaus in buckets van drie, zes en achttien stuks.

Aftrap

Fijnproevers uit de regio Rotterdam kunnen de nieuwe snack tot en met 13 november via Uber Eats bij de Rotterdamse ‘Mill’ bestellen en thuis laten bezorgen. De lancering van KFC The Mill is de aftrap van de nationale introductie van de Zinger bitterbal in alle KFC restaurants tot het einde van het jaar. Trix van der Vleuten, CMO KFC Northern Europe: “We zien dat mensen traditioneel gezien graag bitterballen eten met de feestdagen. Door deze introductie hoeven mensen de deur niet uit om thuis met het gezin of virtueel met collega’s te borrelen. We brengen de bitterballen met KFC delivery graag naar je toe of je kunt ze ophalen in één van onze restaurants. Op die manier hoef je je favoriete snack in deze tijden niet te missen.”

KFC The Mill

Om de introductie van de eerste bitterballen van KFC te vieren, opent KFC samen met molen ‘De Ster’ in Rotterdam tijdelijk een bezorgrestaurant via Uber Eats. In deze monumentale molen uit 1866 worden nog altijd specerijen gemalen. De keuze voor Rotterdam is omdat daar het merk in 1972 aan de Bergweg is gestart met de familie de Kok in Nederland. The Mill is tijdelijk het 78ste restaurant in Nederland.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



Yum! Brands neemt 218 restaurants over van EG Group

Buitenland – Yum! Brands' KFC heeft aangegeven dat het 218 restaurants zal overnemen van zijn grootste franchisenemer EG Group in het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Yum Brands neemt de locaties over om de groeistrategie in Groot-Brittannië en Ierland te versnellen.

Lees bericht

Subway meeste vegan opties van grote fastfood ketens

Analyse - In Nederland heeft Subway de meeste vegan opties van alle grote fastfoodketens. Bij deze lunchformule is 12% van de hoofdgerechten helemaal plantaardig te bestellen. Ook bieden ze iedere woensdag de ‘Vegan Supreme’ patty op basis van quinoa en kikkererwten aan als ‘Sub of the Day’.

Lees bericht

KFC opent de deuren in het Brabantse Cuijk

Formulenieuws - Kentucky Fried Chicken (KFC) breidt zijn restaurantformule verder uit met de opening van een filiaal in Cuijk. Langs de A73 kunnen kip- en vegaliefhebbers sinds kort genieten van hun  KFC-gerechten in een compleet nieuw restaurant.

Lees bericht


KFC en streetwear merk Banlieue brengen samen collectie uit

Formulenieuws - KFC en het Rotterdamse streetwear merk Banlieue brengen samen een exclusieve collectie uit. Centraal in de capsulecollectie staat het herkenbare design van het populaire merk Banlieue. De collectie bestaande uit een iconische herbruikbare KFC + Banlieue bucket en KFC + Banlieue t-shirt is vanaf dinsdag te koop.

Lees bericht

KFC opent vierde locatie in Den Haag

Formulenieuws - Kentucky Fried Chicken (KFC) heeft een vierde filiaal in Den Haag. De locatie is geopend in de Stationsbuurt op een steenworp afstand van Holland Spoor. Dit treinstation is het oudste station van de Hofstad.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid