Koen Regout nieuwe ceo Brandt & Levie


V.l.n.r.: Samuel Levie, Koen Regout, Geert van Wersch

Benoeming – Met ingang van mei is Koen Regout aangetreden als de nieuwe CEO van worstmakerij Brandt & Levie. Samen met de huidige eigenaren wil hij van Brandt & Levie hèt verantwoorde worstenmerk van Europa maken.

Regout was voorheen managing director bij Koninklijke Verkade en werkte onder andere voor Artsen Zonder Grenzen. De huidige directeur en oprichter Geert van Wersch draagt met ingang van mei zijn leiding over. Zowel Van Wersch als medeoprichters Samuel Levie en Jiri Brandt blijven bij het bedrijf betrokken.

Brandt & Levie is in 2011 opgericht met als doel mensen te inspireren beter vlees te eten. In de eigen Amsterdamse worstmakerij wordt worst gemaakt van uitsluitend vlees van boerderijen met oog voor dier en milieu. De worsten van Brandt & Levie zijn inmiddels een begrip en verkrijgbaar bij talloze restaurants en speciaalzaken door heel Nederland en inmiddels ook in Duitsland, België en Oostenrijk.

Bron: Brandt & Levie/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



Anne&Max komt met hybride Brandt & Levie Hotdog

Formulenieuws - Fresh food & coffee café Anne&Max start met een hybride Brandt & Levie Hotdog in samenwerking met chef Samuel Levie. Het gaat om een maandspecial van de formule die gemaakt is met een worst die bestaat uit 35% groente en 65% verantwoord vlees. De hotdog is in maart te bestellen in alle dertig Anne&Max vestigingen in Nederland.

Lees bericht

Brandt & Levie en Grapedistrict komen met ‘Zwijn & Wijn’

Introductie - Twee Amsterdamse bedrijven Brandt & Levie’s en Grapedistrict komen met een nieuw product voor het borrelmoment: ‘Zwijn & Wijn’. Het gaat om een handgemaakte droge worst van beter vlees met daarin een rode wijn van een kleine wijnboer, Pedro, die is aangesloten bij Grapedistrict.

Lees bericht

Brandt & Levie worstmakers trekt Anne-Wies Bouritius aan

Benoeming – Per 1 september is Anne-Wies Bouritius gestart als nieuwe marketinglead bij Brandt & Levie worstmakers. Brandt & Levie haalde eerder dit jaar groeikapitaal op om te kunnen investeren in het team, distributie en productontwikkeling en zo een nog grotere bijdrage te leveren aan de voedseltransitie. Bovendien wil het bedrijf Europees groeien.

Lees bericht






© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid