Restaurantketen De Beren neemt de 22 bezorgrestaurants over


Formulenieuws – Restaurantketen De Beren neemt de 22 restaurants over van de gelijknamige bezorgtak. Het bedrijf hoopt door de fusie sneller te kunnen groeien. Dat laat eigenaar Ad Schaap weten op zijn linkedin.

De restaurants zijn per 1 juni overgenomen van zijn zakenpartner Martijn Jansen, aan wie hij de bezorgtak vijftien jaar geleden verkocht. Door de terugkoop ontstaat er nieuw compleet bedrijf, dat als ‘één van de weinige complete horecaformules van Nederland consumenten in álle behoeftes kan voorzien’, zo laat Schaap weten.

De Beren telt na de fusie 44 restaurants in Nederland. Achter de schermen wordt hard gewerkt om de twee bedrijven te stroomlijnen. Bedoeling is er één strek merk van te maken waarbij de twee formules volledig worden geïntegreerd.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws
La Place opent 20 locaties en breidt take-aways uit

Formulenieuws – De versoepeling van de horecamaatregelen biedt ook La Place meer ruimte. Vanaf vandaag, woensdag 3 juni, heropent de restaurantketen 20 La Place restaurants de deuren voor maximaal 30 gasten en start het ook nog eens op een viertal locaties met take-away.  La Place had deze service al op 9 locaties.

Lees berichtDe Beren wil naar 50 locaties binnen twee jaar

Formulenieuws – Restaurantketen De Beren opent binnen een tijdsbestek van drie weken drie nieuwe bezorgrestaurants. Door de opening van de vestigingen in Leiden-Zuid, Dordrecht-Zuid én Apeldoorn-West  heeft de keten nu 23 locaties, dat moeten er binnen twee jaar 50 worden. De locaties van De Beren worden gerund door frachisenemers. Het bezorgrestaurant in Dordrecht-Zuid is de derde vestiging van franchisenemers Kim Korthorst en Wiekash...

Lees bericht

Nederlandse startup komt met hartige hamburgerbollen en zoete verwenbollen

Introductie – De Nederlandse startup No Fairytales komt dit voorjaar met hartige hamburgerbollen en zoete verwenbollen. De bollen zijn verrijkt met 33 procent groente. Eerder introduceerde het bedrijf al kleurrijke groentetortilla’s in de smaken rode biet en wortel. No Fairytales wil, mensen verrassen en aanzetten tot het eten van meer producten met meer groente. Bij voorkeur producten die veel gegeten worden....

Lees bericht© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid