Restaurantketen De Beren neemt de 22 bezorgrestaurants over


Formulenieuws – Restaurantketen De Beren neemt de 22 restaurants over van de gelijknamige bezorgtak. Het bedrijf hoopt door de fusie sneller te kunnen groeien. Dat laat eigenaar Ad Schaap weten op zijn linkedin.

De restaurants zijn per 1 juni overgenomen van zijn zakenpartner Martijn Jansen, aan wie hij de bezorgtak vijftien jaar geleden verkocht. Door de terugkoop ontstaat er nieuw compleet bedrijf, dat als ‘één van de weinige complete horecaformules van Nederland consumenten in álle behoeftes kan voorzien’, zo laat Schaap weten.

De Beren telt na de fusie 44 restaurants in Nederland. Achter de schermen wordt hard gewerkt om de twee bedrijven te stroomlijnen. Bedoeling is er één strek merk van te maken waarbij de twee formules volledig worden geïntegreerd.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsDe Beren past huisstijl aan en wil internationaal

Formulenieuws - Na de enorme groei en professionalisering van de organisatie krijgt de horecaformule van De Beren een nieuwe uitstraling. De beer in het gele logo maakt plaats voor een eigentijds - petrol kleurig - logo met een messing beer. Buitenlandse ambitie speelt een rol bij de vernieuwde uitstraling.

Lees bericht

Coca-Cola in actie met horecaketen De Beren en het Rode Kruis

Actie – Coca-Cola Nederland heeft de actie ‘Making A Difference’ verlengd met een speciale december-editie. De actie, waarbij gezinnen die het hard nodig hebben, werden verrast met maaltijdvouchers voor lokale horecapartners van het frisdrankmerk, wordt nu ook ingezet voor circa 750 gezinnen die afhankelijk zijn van voedselhulp. De vouchers worden gekocht bij horecaketen De Beren.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid