Boerschappen opent drive Thru in Bredt


Initiatief van Boerschappen tijdens lockdown om lokale producten te verkopen vanuit foodtrucks

Drive Thru – Boerschappen, Home Made Chefs en Tasty Lemon hebben een drive thru georganiseerd met verschillende foodtrucks op het parkeerterrein van STRND in Breda. Bezoekers kunnen vanuit de auto hun producten en gerechten bij de verschillende foodtrucks bestellen en vervolgens meenemen, of in de auto opeten.

Bezoekers kunnen online een ticket kopen, waarmee je op een gewenst tijdstip de maaltijd bij een van de foodtrucks kunt ophalen. Die reservering is er om te voorkomen dat het op bepaalde tijdstippen te druk wordt. Boerschappen wil met het initiatief ook boeren helpen met hun voorraden. Daarnaast is er ook één foodtruck beschikbaar voor een lokale horecaondernemer om zijn gerechten te verkopen.

Maaltijd voor een ander

Wie een maaltijd voor een ander wil kopen kan ook terecht. In samenwerking met diverse lokale partners en de gemeente Breda zijn ook maaltijden te bestellen en aan te schaffen voor hulpbehoevenden.

‘Even erop uit met je hele gezin terwijl je allemaal veilig in de auto blijft,’ schrijft Boerschappen over het drive thru initiatief. Al rijdend gerechten oppikken bij de diverse foodtrucks met ook nog eens entertainment, zo laat de organisatie enthousiast weten. Want dat is er ook op bepaalde tijden.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



FrietHoes wil de Van Dobben van de frietbakkers zijn

Interview - FrietHoes wil niet alleen de lekkerste friet brengen voor de horeca, fastservice, evenementen en voor thuis, maar hecht ook veel waarde aan sociale aspecten. Daarom introduceerde FrietHoes eerder al het Frietje Sociaal, waarbij de koper van een frietje óók een frietje cadeau kan doen aan iemand die het net even meer nodig heeft. Sinds een jaar staat Marcel...

Lees bericht




EG Group opent ‘Texaco foodcourt’ Honselersdijk

Petrol – De opening stond gepland half december, maar dinsdag was het zover; op bedrijventerrein Elsenbosch bij Honselersdijk heeft de EG Group haar nieuwste Texaco-tankstation geopend. Niet als standalone, maar in combinatie met verschillende foodformules. Formules die door de EG Group worden gerund.

Lees bericht

Boerschappen gaat 40.000 kg ‘verzopen’ Limburgse kersen redden

Voedselverspilling - Maaltijdboxenbedrijf Boerschappen, ZLTO en De Fruitboerderij uit Baarlo gaan 40 duizend kilo beschadigde morellen kersen verwerken tot 100% puur sap. De actie volgt op de heftige regenval en overstromingen van vorige week in Limburg. Nederlanders kunnen nu Limburgers in nood een handje helpen door per direct 100% puur kersensap te bestellen.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid