The Hunting Lodge in Gelders Rozendaal heeft ‘Terras van het Jaar’
Horeca - Het terras van The Hunting Lodge in de Gelderse plaats Rozendaal is door restaurant- en hotelgids Gault&Millau verkozen tot ‘Terras van het Jaar’. Bert Stomphorst mocht in de Jaarbeurs in Utrecht onder het toeziend oog van vele collega’s het podium op om de award die hoort bij de titel in ontvangst te nemen. Hij is samen met zijn partner Diana Bogers eigenaar van The Hunting Lodge. “Wij zijn overdonderd”, aldus de chef-kok en eigenaar. “Wij vinden zelf ook dat we een heel mooi terras hebben, maar deze onderscheiding is uniek.” Volgens de culinaire gids past het terras ‘perfect in de omgeving van het kasteelpark en ligt het strategisch op het hoogste punt van een heuvel’. Ook het uitzicht wordt geroemd. ‘Dat is fenomenaal’, aldus de gids. ‘Waterpartijen, het kasteel zelf, de Oranjerie, de tuinen en de oude bomen, de bijgebouwen, een rozentuin - de gasten vervelen zich hier nooit.’ Bron: @FoodClicks
Horeca - Het terras van The Hunting Lodge in de Gelderse plaats Rozendaal is door restaurant- en hotelgids Gault&Millau verkozen tot ‘Terras van het Jaar’. Bert Stomphorst mocht in de Jaarbeurs in Utrecht onder het toeziend oog van vele collega’s het podium op om de award die hoort bij de titel in ontvangst te nemen. Hij is samen met zijn partner Diana Bogers eigenaar van The Hunting Lodge. “Wij zijn overdonderd”, aldus de chef-kok en eigenaar. “Wij vinden zelf ook dat we een heel mooi terras hebben, maar deze onderscheiding is uniek.” Volgens de culinaire gids past het terras ‘perfect in de omgeving van het kasteelpark en ligt het strategisch op het hoogste punt van een heuvel’. Ook het uitzicht wordt geroemd. ‘Dat is fenomenaal’, aldus de gids. ‘Waterpartijen, het kasteel zelf, de Oranjerie, de tuinen en de oude bomen, de bijgebouwen, een rozentuin - de gasten vervelen zich hier nooit.’ Bron: @FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
De winnaars van de Gault&Millau Awards 2024
Verkiezing – Maandagmiddag werd in het Utrechtse Tivoli Vredenburg de winnaars bekend gemaakt van de Gault & Millau Awards 2024. Onder het toeziend oog van de top van de Nederlandse restaurantwereld werden zij op het podium bekroond, in 18 categorieën als ‘Chef van het Jaar’, ‘Jonge Chef van het Jaar’ en ‘Gastheer van het Jaar’. Na afloop van de bijeenkomst werd de nieuwe...
Lees berichtPaul Fagel krijgt staande ovatie bij Gault&Millau Award 2023
Award – Chef-kok Paul Fagel van restaurant Arsenaal in Naarden heeft tijdens Gault&Millau-uitreiking de Lifetime Achievement Award 2023 gekregen. Van het publiek kreeg hij daarvoor een staande ovatie.
Lees berichtCulinair talent in spotlight bij Food Reporter en Chefs (R)Evolution
Horecatalent - Food Reporter, Gault&Millau en Chefs (R)Evolution gaan een samenwerking aan, met als doel nieuw culinair talent gezamenlijk een podium te bieden. Tijdens Chefs (R)Evolution op 4 en 5 september wordt er door De Librije extra aandacht voor culinair talent gecreëerd, met de HillBilly competitie en door de inzet van koksopleidingen. Bovendien wordt daar in samenwerking met...
Lees berichtWinnaars Gault&Millau Awards 2022 zijn bekend
Verkiezing - Maandagmiddag werd de nieuwe Gault&Millau gids 2022 gelanceerd in TivoliVredenburg in Utrecht. Tijdens het event werden ook de Gault&Millau Awards uitgereikt aan de winnaars van het jaar 2022 in categorieën als ‘Chef van het Jaar’ (Syrco Bakker), ‘Jonge Topchef van het Jaar (Robin van de Bunt) en ‘Ontdekking van het Jaar’ (Michael van der Kroft).
Lees berichtGault&Millau gidspresentatie live te volgen
Uitreiking - Food Reporter gaat als officiële mediapartner van Gault&Millau de gidslancering live verzorgen. Via de social mediakanalen worden ook geregeld updates gegeven van de uitreiking in TivoliVredenburg.
Lees bericht