‘Kranenborg bouwt truckerscafé om tot culinaire hotspot’


Chef-kok Robert Kranenborg eenmalig in de keuken bij truckerscafé 'Bij Marjan'

Actie – Meesterkok Robert Kranenborg gaat op woensdag 12 februari eenmalig een truckerscafé op het industrieterrein van Westpoort Amsterdam ombouwen tot gastronomische hotspot. Bij het truckerscafé ‘Bij Marjan’ gaat de chef-kok op die dag bekende lunchmaaltijden omtoveren tot exquise gerechten; het bekende broodje bal wordt op die manier een ‘Boulette en croûte’.

De actie vindt plaats in het kader van een nieuwe campagne van kansspel Lotto, waarin dit keer truckers een hoofdrol hebben. Hierin serveert Kranenborg zijn versie van het populaire broodje bal aan de truckers. Reden om eenmalig een zestal populaire gerechten tot iets speciaals te maken. Truckers kunnen woensdagmiddag gratis genieten van bijvoorbeeld een buitengewoon broodje bal, een haute cuisine uitsmijter of een Japanse hotdog à la Kranenborg.

Chez Marjan & Robert

Marjan en haar man Erwin runnen al 8 jaar hun restaurant aan de A5 in Amsterdam. Nu met de tijdelijke Lotto-actie wordt het truckerscafé ‘Chez Marjan’ eenmalig ‘Chez Marjan & Robert’. “Ik vind het onwijs leuk dat Robert een keer in onze keuken komt staan om zijn versie van onze populairste gerechten te maken. Ik ben heel benieuwd wat onze gasten ervan vinden”,  aldus eigenaresse Marjan.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Vooral veel vendingnieuws op beurs Facilitair

Vakbeurs – De beurs Facilitair en Gebouwenbeheer, onlangs gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht, was weliswaar kleiner dan de vorige editie, maar liet desalniettemin wel een aantal nieuwe ontwikkelingen zien. Vooral op gebied van vending waren er nieuwe oplossingen te zien, al dan niet als aanvulling op locaties waar reguliere catering een probleem is.

Lees bericht



Italiaanse pizzachef Renato Bosco in jury eerste NK Pizza Bakken

Wedstrijd - De eerste editie van het Nationaal Kampioenschap Pizza Bakken 2023 op 10 januari tijdens de Horecava krijgt met de komst van de Italiaanse pizzachef Renato Bosco als jurylid internationale allure. Het wordt de eerste keer dat het NK Pizza Bakken wordt gehouden. Ook  SVH Meesterkok Robert Kranenborg heeft zitting in de jury.

Lees bericht

Robert Kranenborg’s Thrill Grill krijgt To Go-concept

Formulenieuws – Horecazaken die de producten van Robert Kranenborg’s Thrill Grill willen verkopen, kunnen zich voortaan aanmelden bij de chef-kok. Na een training kunnen zij zich aansluiten bij Trill Grill en op die manier  de recepten van masterchef Robert Kranenborg in hun eigen keuken bereiden en verkopen aan hun gasten.

Lees bericht


Ook Lodewyck komt met vegetarische snacks

Snacks – Het ambachtelijk snackbedrijf Lodewyck in Nieuw-Vennep is gestart met een vegetarische lijn kroketten en bitterballen. Tijdens de uitreiking van de Foodbloggers Awards liet het bedrijf de aanwezige Amsterdamse horeca kennismaken met de nieuwe producten. Lodewyck maakt op ambachtelijke manier kroketten (croquettes', zoals zij zelf schrijven, red.) en bitterballen van rund- en kalfvlees en daarnaast ook in smaakvariaties zoals kaas...

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid